More

  Facebook Messenger a ajuns la 1.2 miliarde de utilizatori activi lunar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  David Marcus, vice-preşedinte Facebook, a anunţat în urmă cu puţin timp pe pagina sa oficială de Facebook că aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger a ajuns la 1.2 miliarde de utilizatori activi lunar.

  „Avem acum peste 1.2 miliarde de oameni care utilizează activ Messenger în fiecare lună. Şi, continui să aud poveşti puternice despre cum produsul nostru devine o parte şi mai importantă în vieţile noastre de zi cu zi. Aşadar, vreau să le mulţumesc profund tuturor celor care utilizează Messenger pentru că ne-aţi oferit şansa să construim ceva bun şi care are sens pentru voi”, este mesajul transmis de Marcus pe pagina sa de Facebook.

  Cifrele au fost anunţate cu o săptămnă înainte de conferinţa dezvoltatorilor software ce va avea loc săptămâna viitoare.

  Aplicaţia Messenger şi-a făcut debutul în 2011, dar nu a avut un mare succes până când Facebook a lansat-o ca o aplicaţie de sine stătătoare, separat de reţeaua socială Facebook. În iulie anul trecut, Facebook Messenger a ajuns la 1 miliard de utilizatori activ, o cifră ce s-a dublat din noiembrie 2014.

  Fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, este de părere că aplicaţiile de mesagerie de la Facebook vor fi esenţiale în drumul către succes pe care gigantul social media în are de parcurs în anii următori: „Messenger va fi următoarea cea mai mare platformă de distribuire în mod privat”, spunea Mark în timpul conferinţei dezvoltatorilor F8 de anul trecut.

  Facebook Messenger se concentrează în prezent pe publicitate şi cum să facă bani din cei 1.2 miliarde de utilizatori activi, potrivit unui raport lansat zilele trecute în nişa de tehnologie de Recode.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.