More

  Facebook a lansat platforma pentru realitate augmentată „Camera Effects”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mark Zuckerberg a prezentat în cadrul conferinţei F8 de anul acesta strategia de realitate augmentată a gigantului social media, iar aceasta se pare că este destul de promiţătoare.

  Zuckerberg a anunţat platforma de realitate augmentată pe care a numit-o Camera Effects Platform. Aceasta se lansează ca beta deschisă începând de astăzi, iar fondatorul Facebook a prezentat un număr de exemple despre ce va fi posibil să realizeze utilizatorii cu această platformă.

  Exemplele includ aplicaţii de comerţ care îţi vor permit să dai tag persoanelor sau obiectelor din viaţa reală şi poate chiar să le vinzi. De asemenea, a oferit un alt exemplu despre cum ar putea Nike să integreze informaţiile tale despre activitatea fizică folosind suprapunerele de realitate augmentată.

  În plus, Zuckerberg a arătat experienţe de artă şi gaming, inclusiv permiţând tututor să joace un joc cu caractere 3D oriunde s-ar afla sau să plaseze arta sau graffiti-urile personale în locaţiile din viaţa reală, dar să le arate celorlalţi doar prin intermediul realităţii augmentate.

  via GIPHY

  Una peste alta, se pare că Facebook a scos din nou armele împotriva Snapchat, de data aceasta în ceea ce priveşte realitatea augmentată. Se zvoneşte că, până şi Apple va integra realitatea augmentată în noul smartphone premiul iPhone 8.

  Împreună cu investiţia în realitatea virtuală, Zuckerberg pariază masiv pe viitorul obiectelor virtuale şi interacţiunile cu respectivele obiecte. Rămâne să vedem dacă CEO-ul Facebook riscă prea mult sau va avea numai de câştigat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.