More

  Cât costă fabricarea noului Galaxy S8 şi cât câştigă Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Costurile de producţie pentru noul Samsung Galaxy S8 în comparaţie cu predecesorul, Galaxy S7, sunt ceva mai mari, iar acest lucru arată faptul că gigantul sud-coreean îşi propune să se menţină primul în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume.

  Samsung Galaxy S8 costă 301.60 dolari în materiale şi 5.90 dolari în materie de cost de producţie de bază, ceea ce înseamnă un cost total final mai mare decât cel al Galaxy S7 de anul trecut, potrivit unei cercetări realizate de IHS Markit. Astfel, compania mai estimează că preţul Galaxy S8 a crescut la 720 dolari de la 650 dolari în cazul seriei S anterioare.

  Ce stă la baza acestei creşteri de cost în cazul Galaxy S8? În primul rând, S8 este primul smartphone care oferă viteze gigabite-LTE (Gigabite LTE este o unul dintre termenii pe care smartphone-urile flagship din 2017 trebuie să îi îndeplinească potrivit lui Wayne Lam, analist IHS Markit). Lam a mai precizat că ar fi interesantă să vedem ce va face Apple cu vitezele LTE o dată cu cea de-a 10-a aniversare iPhone, pentru că gigantul de tehnologie american de regulă se plasează în spatele competitorilor.

  O altă funcţie notabilă a S8 este display-ul OLED „Infinity” edge-to-edge. Să ne aducem aminte care au fost costurile de reparaţie a ansamblului sticlă-display S7 Edge. În mod cert, dacă avem inovaţie din nou în acest plan, costurile sunt implicit mai mari.

  Bixby, asistentul virtual Samsung, a crescut şi el costurile de producţie Galaxy S8, deşi pentru moment funcţia nu este disponibilă la capacitate maximă pe toate pieţele lumii. S-ar părea că, Bixby va fi funcţional de fapt abia după luna mai a acestui an. Oricum, vă ţinem la curent cu detaliile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.