More

  Google lansează o nouă funcționalitate pentru turiști

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google va actualiza serviciul de căutare și Harți cu o funcționalitate extrem de utilă turiștilor.

  După actualizare, persoanele care călătoresc și se găsesc în locuri în care nu au mai fost niciodată, vor putea identifica mult mai ușor zonele unde vor să ajungă.

  Dacă un turist va avea nevoie să ajungă la un punct de interes sau un restaurant, un magazin sau un muzeu, atât rezultatele căutării, cât și aplicația Google Maps vor oferi indicații traduse în limba utilizatorului.

  În acest sens, nu va mai fi nevoie ca utilizatorul să se chinuie cu traducerea textului, ci textul va fi disponibil direct în limba sa. Acest lucru se aplică și pentru recenziile puntelor de interes și a locațiilor.

  De ce este această funcționalitate utilă?

  În general, aplicațiile precum Foursquare, care sunt cel mai frecvent utilizate de către turiști pentru a alege locuri precum restaurantele unde să mănânce, au recenzii în special de la turiști, în vreme ce localnicii nu folosesc aplicația Foursquare pentru a scrie recenzii, ci o fac direct din Google.

  O recenzie din partea unui localnic este mult mai obiectivă comparativ cu cea a unui turist. Recomandările localnicilor sunt întotdeauna mai bune.

  Este o funcționalitate care vine în completarea aplicației „Trips„, are a fost lansată în luna septembrie 2016 și al cărui scop este de a înlesni și mai mult procesul de planificare a următoarei excursii.

  Funcționalitatea va fi disponibilă pentru dispozitivele mobile, la nivel mondial, cât mai curând posibil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.