More

  LG G6 primește și el un spate din sticlă transparentă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După Samsung Galaxy S8 cu spate din sticlă transparentăutilizatorul YouTube Zack Nelson a primit foarte multe cereri pentru personalizarea flagship-ului LG G6.

  Pasionații de tehnologie și design pot vedea pe canalul JerryRigEverything modalitatea prin care Zack Nelson a creat un spate transparent pentru smartphone-ul LG G6. În acest moment, pe lângă Samsung Galaxy S8, Nelson deține acum două piese unicat în lume.

  Procesul pornește la fel ca și în cazul Samsung Galaxy S8, cu utilizarea unui pistol cu aer cald, pentru a înmuia lipiciul panoului Gorilla Glass 5.

  Pentru a îndepărta stratul de vopsea de pe capacul dispozitivului Galaxy S8, a fost necesară utilizarea unui solvent puternic. Acest lucru nu este valabil și pentru LG G6, deoarece producătorul a folosit o fâșie de plastic, foarte ușor de îndepărtat.

  După alte câteva ajustări, toate componentele LG G6 sunt expuse vederii din orice unghi. Cei care vor un astfel de dispozitiv și se gândesc să treacă prin tot procesul de creare, trebuie să aibă în vedere faptul că, pe lângă pierderea garanției, aceștia pierd și proprietățile de încărcare wireless și rezistența la apă.

  Zack așteaptă sugestii pentru următorul dispozitiv căruia să îi expună componentele interne. Mai jos puteți vedea întreg procesul pentru obținerea LG G6 transparent.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.