More

  Asistentul Bixby pentru Samsung Galaxy S8 este disponibil în Coreea de Sud

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bixby, asistentul virtual disponibil pe noile Galaxy S8 și S8 Plus, este acum disponibil pentru utilizatorii din Coreea de Sud, iar următorii norocoși ar putea fi clienții din SUA.

  Pentru moment, acesta este primul val de lansare al mult-așteptatului asistent virtual, care deși poate fi accesat de pe orice dispozitiv Galaxy S8, acesta nu are disponibile funcționalitățile care au fost prezentate iniţial de gigantul Samsung.

  Acum, utilizatorii coreeni se pot bucura la maxim de toate funcționalitățile pe care asistentul virtual le poate oferi, funcționalități care, pentru noi rămân încă un mister.

  Funcționalitatea cea mai importantă, de care majoritatea clienților S8 nu au parte, este componenta de control prin intermediul vocii. Utilizatorii pot folosi Google Assistant pentru a beneficia de această funcționalitate, dar de ce ai face acest lucru, din moment ce tu ai deja un asistent care poate face asta?

  Samsung a trimis utilizatorilor Galaxy S8 si S8 Plus o notificare cu privire la disponibilitatea asistentului Bixby, care va fi activ începând cu ora 1PM (Koreea Standard Time).

  Samsung nu a anunțat o etapizare a acestui proces și pentru alte regiuni ale lumii, dar cel mai probabil, după cum relatează The Wall Street Journal, am putea vedea o lansare a Bixby în SUA, undeva la finalul lunii mai. Încă nu putem să spunem cu certitudine când va fi disponibil Bixby și în România, dar sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.