Samsung Galaxy S8 primeşte update-ul de software pentru dungile roşii de pe display

Mădălina Gănescu
- 1.05.2017, 12:07 în Smart
0

SHARES

Vă povesteam zilele trecute despre display-urile Samsung Galaxy S8 care prezintă dungi roşii în partea de sus şi de jos. Gigantul sud-coreean a anunţat că va lansa un update de software pentru repararea acestei erori, iar astăzi aflăm mai multe detalii.

Sâmbătă, Samsung a rulat update-ul în Europa, mai exact în Germania, Turcia şi Marea Britanie, urmând ca mai multe pieţe să primească şi ele actualizarea software. După lansarea în Europa, update-ul pentru dungile roşii pe display a rulat şi în India, potrivit SamMobile.

Actualizarea are o dimensiune de 426 MB şi aduce „optimizare a culorii îmbunătăţită şi ajustare a culorii convenabilă”. În România, update-ul pentru display-urile roşii ale Samsung Galaxy S8 nu este disponibil momentan. În cazul în care te afli într-una dintre ţările cu update-ul disponibil, dar nu ţi-a apărut încă nicio fereastră de notificare, iată ce trebuie să faci.

Intră la Settings » Software Update » Download updates manually. Dimensiunea update-ului indică faptul că sunt incluse ceva mai multe îmbunătăţiri decât cele pentru display.

Samsung a mai promis că va înlocui dispozitivele pentru clienţii nemulţumiţi, asta doar în cazul în care după update mai este necesar.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!