More

  Unii utilizatori spun că Samsung Galaxy S8 se restartează fără motiv

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung se pare că a lansat un smartphone flagship mult mai sigur, care nu explodează la fel ca Note 7. Totuşi, iată că sunt şi utilizatori Galaxy S8 care raportează faptul că dispozitivele se restartează fără motiv. Prima dată, utilizatorii au raportat că ecranele telefoanelor prezintă umbre roşii, o problemă pe care Samsung a rezolvat-o cu un update de software.

  Acum, alţi utilizatori se plâng de smartphone-urile S8 şi S8 Plus care se restartează spontan, fără un motiv anume. Pe marginea acestei teme s-a discutat pe pagina comunităţii Samsung din Statele Unite ale Americii, despre are Android Authority a vorbit mai multe. Se pare că, există mai mult de o sută de comentarii care tratează subiectul atât în cazul Galaxy S8, cât şi Galaxy S8 Plus.

  „Mi-am luat telefonul Galaxy S8 şi se pare că totul merge foarte bine, cu excepţia faptului că dispozitivul continuă să se restarteze. Îl am deja de vreo 10 ore şi s-a restartat până acum de 7 ore în timpul în care îl utilizam”, spune un utilizator.

  „S8 Plus se restartează fără oprire, aşa că am fost nevoit să readuc S8 Plus la setările din fabrică de 7 – 8 ori, iar problema încă nu este rezolvată.”, se plânge alt utilizator. „S8 Plus pe care îl deţin face acelaşi lucru. Se restartează din senin, iar cardul SD mă tot întreabă dacă vreau să transfer documente”, arată un alt comentariu.

  Problema se pare că se manifestă diferit pentru fiecare utilizator în parte, iar cel mai deranjant caz este acela în care după fiecare restart iconiţele aplicaţiilor se rearanjează pe display. Pentru moment, se pare că există deja zeci de astfel de plângeri. Urmărim evoluţia cazului şi vă ţinem la curent cu poziţia Samsung cu privire la această problemă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.