More

  Facebook lansează emoticonurile „Reacţii” şi pentru comentarii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne amintim faptul că Facebook a lansat anul trecut „Reacţii”, o serie de emoticonuri incorporate în butonul Like de la postările de pe reţeaua socială. Acestea le permite utilizatorilor să reacţioneze cu privire la postări.

  Începând de astăzi, gigantul social media face posibilă reacţionarea şi la comentariile de la postări, nu numai la postările propriu-zise.

  Reacţiile prezintă o serie de emoticonuri care reflectă stări precum like, dragoste, haha, uimire, trist şi nervos. Acestea au fost iniţial limitate la postările Facebook, dar gigantul social media a decis în cele din urmă se le integreze inclusiv în aplicaţia de mesagerie Messenger. Acum, ai la dispoziţie exact cele 6 emoticonuri pentru a comenta, de asemenea.

  Astfel, cu noul update nu mai eşti limitat să dai like sau să nu ai niciun fel de reacţie cu privire la anumite comentarii. În loc, ai cele 6 emoticonuri enumerate mai sus.

  Deşi aceasta este o schimbare de bun augur, se pare că mare parte dintre utilizatori încă aşteaptă momentul în care Zuckerberg va integra posibilitatea de a publica GIF-uri în comentarii.

  Tu ai folosit noul buton de reacţii din comentariile de pe Facebook? Cum ţi se pare şi ce alt tip de funcţie ai mai dori să fie lansată de gigantul social media?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.