More

  LeEco are probleme cu dezvoltarea pe piaţa din America: 325 de angajaţi au fost destituiţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zvonurile recente cu privire la producătorul de smartphone-uri şi TV-uri LeEco au fost confirmate oficial. Compania a destituit 325 de angajaţi din San Diego şi a amânat planurile de expansiune pe piaţa din Statele Unite ale Americii până va reuşi să îşi asigure situaţia financiară.

  Faptul că atât de multe persoane au rămas fără loc de muncă ar putea însemna că nu vom mai vedea în viitorul apropiat produse LeEco noi pe piaţă.

  Compania chineză şi-a făcut o intrare măiestruoasă pe piaţa din America oferind un portofoliul mare de produse smart şi de electronice pentru consum. Din păcate, LeEco a făcut acest lucru fără să cunoască piaţa şi fără să investească timp pentru a construi brand awareness printr-o poziţionare corespunzătoare.

  Vânzările nu au fost nici ele impresionante, iar să pătrunzi pe o piaţă de smartphone-uri deja suprasaturată cum este America, s-ar spune că faci o mişcare nebunească, chiar dacă stai bine la capitolul raport calitate-preţ.

  În plus, LeEco nu doar că a dat afară atât de mulţi angajaţi, ci a şi vândut proprietatea pe care a achiziţionat-o cu intenţia de a construi un sediu în Silicon Valley. Compania chineză a renunţat inclusiv la planurile de achiziţionare a Vizio, producătorul de smart TV-uri accesibile din cauza lipsei de resurse pentru a completa tranzacţia.

  CEO-ul LeEco şi-a dat demisia din funcţie şi a ales să rămână Preşedinte. LeEco a anulat inclusiv EcoPass şi va petrece restul anului căutând acorduri de investiţii pentru a recupera banii pierduţi şi pentru a pregăti conţinut targetat pentru vorbitorii de chineză din America, o nişă care ar putea ajuta compania să se repună pe picioare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.