More

  Samsung, au trecut 2 luni de la lansarea Galaxy S8, iar Bixby încă nu funcţionează

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bixby Voice, asistentul de inteligenţă artificială Samsung, despre care vorbim deja de peste jumătate de an şi care a fost introdus pentru prima dată în acelaşi timp cu lansarea seriei de smartphone-uri high-end Galaxy S8, este încă indisponibil pe toate pieţele lumii, în afară de Coreea de Sud.

  Se pare că, Bixby nu poate vorbi încă oficial nicio altă limbă în afară de coreeană, iar asta din cauza „lipsei de resurse”. Koh Dong-Jin a declarat în luna aprilie că suportul pentru engleză şi chineză ar fi trebuit să fie disponibil la finalul primăverii, în mai sau iunie, dar iată că suntem deja la sfârşit de iunie, iar Bixby încă nu-şi face treaba la parametri normali.

  Au trecut mai bine de două luni de zile de la lansarea Samsung Galaxy S8/S8
  Plus, iar gigantul de tehnologie sud-coreean „încă lucrează la îmbunătăţirea aptitudinilor lingvistice pentru a oferi un asistent de inteligenţă virtuală mai avansat care să satisfacă nevoile utilizatorilor”, potrivit declaraţiilor unui reprezentant Samsung care a comentat recent situaţia.

  Este plăcut să ştii că smartphone-ul persoanal, care a devenit o prelungirea a ta, oferă cât mai multe funcţionalităţi şi îţi face viaţa din ce în ce mai uşoară, dar este cât se poate de neplăcut să achiziţionezi un dispozitiv pentru anumite funcţii, iar în peste 2 luni de la lansarea acestuia să nu poţi beneficia la capacitate maximă de el.

  Deşi Samsung nu a pus încă la punct toate funcţiile Galaxy S8/S8 Plus, deja se concentrează şi îşi canalizează atenţia către lansarea Galaxy Note 8 care va avea loc se pare la final de august, început de septembrie. Întrebarea este dacă utilizatorii S8 vor putea beneficia de funcţiile Bixby înainte să efectueze un nou upgrade?

  „Capacităţile lingvistice ale Bixby sunt încă nesatisfăcătoare în comparaţie cu rivalii mai mari precum Alexa de la Amazon şi Siri de la Apple”, a declarat pentru The Investor o sursă din industrie care a preferat să îşi păstreze anonimatul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.