More

  MiTAC lansează Navman 50, o cameră video auto care costă 249 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MiTAC, producător de dispozitive GPS, lansează pe piața din România noua cameră video auto Navman 50 capabilă să înregistreze Full HD cu 30 de cadre pe secundă, la un unghi larg, de 110°, la preţul de 249 lei.

  Navman 50 are un design compact, ideal pentru orice tip de autoturism și o greutate de numai 59 de grame. Dispozitivul integrează un ecran de 2,3 inci și obiectiv cu diafragmă F2.0 pentru înregistrări video mai clare și luminoase, chiar și în condiții de lumină scăzută.

  Unghiul de vizualizare generos asigură surprinderea fiecărui detaliu, caracteristică esențială în special în timpul unei eventuale coliziuni. Navman 50 este, de asemenea, dotat cu senzorul G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde.

  După conectarea dispozitivului la computer, acesta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. Mai mult decât atât, camera video auto poate fi comutată pe modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu. Prin utilizarea unui card de memorie de până la 32GB, Navman 50 poate stoca 240 de minute de înregistrări la rezoluție 1080p, 492 de fotografii și 82 de evenimente.

  La detectarea unor evenimentele critice, precum un accident de maşină, camera video auto va salva automat, într-un singur fişier video, imaginile surprinse înaintea detecţiei şocului, dar și secvențele ce succed impactului.

  Materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii pe cardul microSD, totul pentru a avea un raport asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părţilor vinovate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.