LG V30 va fi lansat pe 31 august la Berlin | NOOBZ.RO

LG V30 va fi lansat pe 31 august la Berlin

Mădălina Gănescu
- 20.07.2017, 15:45 în Smartphones
0

SHARES

LG a lansat smartphone-ul flagship G6 la începutul anului 2017, iar deşi dispozitivul vine cu un design nou, din sticlă şi un pachet de funcţii promiţătoare, acesta nu se ridică la nivelul smartphone-urilor flagship lansate de competitori anul acesta.

Am testat LG G6 şi mai multe puteţi afla din review-ul dedicat. Dar, haideţi să vorbim despre un subiect mai fierbinte, anume despre LG V30, un dispozitiv mobil pe care LG s-ar părea că are în plan să îl lanseze în data de 31 august.

Google a confirmat în cadrul conferinţei dezvoltatorilor Google I/O 2017 că LG va lansa un al doilea smartphone flagship înainte de finalul acestui an, iar acesta va fi compatibil cu platforma Daydream.

Despre LG V30 se zvoneşte deja de ceva vreme şi se pare că terminalul promite mai mult decât G6. Predecesorul său, LG V20, a fost anunţat în data de 7 septembrie 2016, imediat după evenimentul de tehnologie IFA susţinut anual în Berlin, în vreme ce LG V10 a fost prezentat publicului în data de 1 octombrie 2015.

Un zvon apărut recent arată că LG va lansa V30 în data de 31 august, cu o zi înainte de începerea IFA 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 1 – 6 septembrie.

O invitaţie prezentată de ETNews arată un telefon pe care scrie locul, data şi ora la care va avea loc prezentarea LG V30.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!