More

  Peste 3 miliarde de oameni folosesc reţelele sociale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unui studiu realizat de We Are Social şi Hootsuite, în prezent peste 3 miliarde de persoane folosesc reţelele sociale. Din populaţia totală de 7,524 miliarde de oameni, din care 54% locuiesc în zone urbane, 3,819 miliarde (51%) sunt utilizatori de internet.

  Mai mult decât atât, 3,028 miliarde (40%) sunt utilizatori activi de reţele sociale, iar 5,052 miliarde (67%) sunt utilizatori unici de servicii de telecomunicaţii mobile. Creşterea numărului de utilizatori ai reţelelor sociale nu dă semne de încetinire, totalul utilizatorilor activi de social media crescând cu un milion de utilizatori noi pe zi în ultimul trimestru, potrivit publicaţiei de tehnologie The Next Web.

  Luna aprilie 2018 a adus o creştere a numărului de utilizatori de internet cu 0,2% (aproximativ 8 milioane), iar numărul utilizatorilor activi de social media s-a apreciat cu 4% (aproximativ 121 milioane de utilizatori noi). De asemenea, numărul utilizatorilor unici de servicii telecom a înregistrat un avans de 2% (în jur de 92 milioane de utilizatori noi).

  Facebook se află pe primul loc, aşa cum era de aşteptat, în ceea ce priveşte creşterea numărului de utilizatori unici în social media în ultimele 4 luni. Mai exact, platforma socială a depăşit recent 2 miliarde de utilizatori activi lunar (2,046 miliarde).

  YouTube a înregistrat, de asemenea, o creştere semnificativă, cu 1,5 miliarde de utilizatori activi. Cifrele globale par, totuşi, să sugereze o creştere puternică în aplicaţiile de mesagerie precum WhatsApp şi Facebook Messenger. Potrivit Ericsson, serviciile de internet mobil continuă să se consolizeze, un utilizator mediu consumând în fiecare lună mai mult de 2,3 GB de date mobile prin intermediul dispozitivelor mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.