Garmin lansează Vívoactive 3, Vívomove HR și Vívosport | NOOBZ.RO

Garmin lansează Vívoactive 3, Vívomove HR și Vívosport

NoobZ
- 10.10.2017, 13:59 în Smartwatch
2

SHARES

Garmin lansează Vívoactive 3, Vívomove HR și Vívosport, trei dispozitive portabile dedicate celor care duc o viaţă activă. Vívoactive 3 este smartwatch-ul cu GPS pregătit pentru plăţile contactless cu Garmin Pay, vívomove HR este un smartwatch hybrid cu un design aparte, în timp ce vívosport este cel mai nou activity tracker cu GPS şi măsurare a bătăilor inimii la încheietură.

Vívoactive 3 este smartwatch-ul cu GPS care introduce facilitatea Garmin Pay, o soluţie de plată contactless, ce permite utilizarea ceasului pentru plăţi securizate. În plus, ceasul este echipat cu sistem de monitorizare a pulsului la încheietură şi aplicaţii pentru peste 15 sporturi indoor şi outdoor, fiind astfel partenerul ideal pentru un stil de viaţă activ.

Cu ajutorul aplicaţiilor şi widget-urilor din magazinul Garmin Connect, fiecare utilizator îşi poate personaliza ceasul în funcţie de preferinţe. Ceasul plusează şi la capitolul stil, datorită detaliilor din oţel inoxidabil şi display-ului high-resolution Garmin Chroma, ce poate fi citit în orice condiţii de iluminare. vívoactive 3 introduce şi Side Swipe, ce permite scrolling rapid şi o navigare facilă a meniului. La fel ca orice alt device Garmin, vívoactive 3 este rezistent la apă şi are o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch şi 13 ore în modul GPS.

Vívoactive 3 se conectează cu telefonul mobil pentru notificări în timp real. Cu ajutorul ceasului, utilizatorii pot primi şi chiar răspunde la mesaje şi au posibilitatea de a fi la curent cu notificările din social media, email-uri sau apeluri telefonice. Vívoactive 3 poate fi folosit şi pentru a controla muzica de pe smartphone sau cu scopul de a trimite alerte către un telefon pierdut.

Ceasul se sincronizează automat cu Garmin Connect şi este un asistent desăvârşit pentru orice workout, fiind capabil să înregistreze repetările şi intensitatea mişcărilor şi chiar să propună un program de antrenament personalizat. Ceasul este disponibil în trei variante: silicon negru/oţel inoxidabil, silicon alb/oţel inoxidabil sau silicon negru/ardezie, brăţările fiind interschimbabile.

Vívomove HR este primul smartwatch hybrid cu touchscreen de la Garmin, un ceas care îmbină performanţe tehnice de top pentru conectivitate, fitness şi wellness, cu un design elegant. Ceasul măsoară pulsul la încheietură şi arată notificări, iar afişajul facilitează navigarea între diferitele funcţii.

Datorită design-ului versatil, vívomove HR este ideal atât pentru ţinutele de zi cu zi, dar şi pentru orele de sport, fiind disponibil în două variante – vívomove HR Sport şi vívomove HR Premium, cu o curea de piele şi corp de oţel. Graţie opţiunilor de curea din silicon sau piele, precum şi diferitelor culori ale cadranului (negru, rose gold, argintiu, auriu), vívomove HR se adaptează stilului personal.

Ceasul este water resistent şi are o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile în modul smart şi de până la două săptămâni în modul ceas. În timpul zilei, vívomove HR rămâne conectat cu telefonul mobil şi trimite notificări privind email-urile, mesajele, apelurile, alertele aplicaţiilor sau din social media. Utilizatorii pot, de asemenea, să controleze player-ul de muzică de pe telefon.

Tool-urile de fitness ale vívomove HR includ monitorizarea VO2 max, a vârstei de fitness sau a nivelului de stres. Toţi aceşti parametri sunt înregistraţi în contul personal de Garmin Connect.

Vívosport, noul smart tracker Garmin vívosport este o brăţară compactă, ultra-slim, ce măsoară ritmul cardiac la încheietură şi foloseşte GPS pentru tracking-ul fiecărei sesiuni de mers, alergare sau biking. Touchscreen-ul permanent aprins de tip Garmin Chroma, precum şi aplicaţiile built-in pentru o varietate de sporturi, transformă vívosport într-un device ideal pentru orice tip de activitate, fie ea indoor sau outdoor.

Notificările ţin utilizatorul permanent conectat, iar funcţiile de fitness şi wellness oferă informaţii utile, precum vârsta de fitness sau nivelul de stres. Brăţara are o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch şi 8 ore în modul GPS. Fiecare dintre cele noi trei dispozitive include LiveTrack, o funcţie ce permite localizarea în timp real, pentru cei apropiaţi.

Cele trei noi produse vor fi disponibile la partenerii autorizaţi Garmin începând cu jumătatea lunii octombrie, la preţurile recomandate de: 1499.99 lei pentru Vívoactive 3, 899.99 lei pentru Vivomove HR şi 899.99 lei pentru Vivosport.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!