More

  iPad Pro ar putea fi următorul dispozitiv Apple cu Face ID

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities se așteaptă ca următoarea generație de iPad Pro să adopte TrueDepth camera și, prin extensie, Face ID. Acest lucru va unifica experiența dintre dispozitivele mobile Apple, spune analistul, și va stimula dezvoltatorii când vor descoperi că pot folosi recunoașterea facială pe mai multe dispozitive Apple, nu doar pe un singur produs.

  Noile iPad Pro-uri ar trebui să fie lansate undeva în anul fiscal Apple 2018, care se încheie în septembrie anul viitor. Totuși, dacă acest lucru se va întâmpla, în cele din urmă cititorul de amprentă va dispărea? Pentru moment, acest lucru nu este clar. Într-adevăr, Apple s-a folosit de avantajul de a elimna butonul home pentru a extinde dimensiunea ecranului iPhone X, dar acest lucru nu este necesar pe dispozitive care au deja display-uri mari.

  De asemenea, Apple a păstrat marginile mari de pe iPad, dată fiind dimensiunea tabletei. Mai exact, iPad Pro are o diagonală destul de mare, ceea ce înseamnă că trebuie să ai la dispoziție o margine destul de generoasă de care să prinzi dispozitivul, ca să nu mai spunem că utilizarea acestuia cu o singură mână este aproape imposibilă.

  Este cât se poate de firesc ca iPad Pro să primească funcții de top pe care le vedem inclusiv pe dispozitivele mobile iPhone, iar dacă analizăm cât de cât modificările aduse tabletei în ultimii ani, observăm că este mai mult decât normal ca TrueDepth să fie implementat pe model.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.