A primit un iPhone 8 la schimbul unui tatuaj cu T Mobile | NOOBZ.RO

A primit un iPhone 8 la schimbul unui tatuaj cu T Mobile

Mădălina Gănescu
- 15.10.2017, 12:02 în Online
6

SHARES

Oamenii pot recurge la fapte extreme pentru a obține ceea ce își doresc. Spre exemplu, pentru a obține un iPhone 8 de la operatorul de telefonie mobilă T-Mobile, un internaut a lansat CEO-ului provocarea de a-și tatua pe un loc vizibil al corpului logo-ul companiei.

Pe larg, în data de 6 octombrie, Philip Harrison a distribuit un tweet prin care transmitea CEO-ului T Mobile, John Legere, că ar fi încântat să își tatueze logo-ul companiei pe un loc vizibil al corpului la schimbul unul iPhone 8. Pentru că CEO-ul este foarte activ în social media, acesta a răspuns rapid provocării.

Astfel, în data de 8 octombrie, Harrison și-a tatuat logo-ul magenta T Mobile pe antebraț. Tânărul a transmis dovada nebuniei sale lui Legere, care a preluat informațiile personale ale acestuia, iar în data de 11 octombrie telefonul, împreună cu o serie de materiale promoționale ale companiei de telefonie mobilă, au ajuns în mâinile fanului.

Este interesant să vedem dacă acțiunea lui Philip Harrison a creat un precedent și dacă în perioada următoare vor mai exista astfel de provocări și fani suficient de ”duși cu pluta” încât să își facă un tatuaj permanent pe o zonă vizibilă a corpului la schimbul unui dispozitiv mobil sau al oricărui alt tip de produs electronic.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!