More

  Microsoft: Laptopurile Windows cu baterie care ține 2 zile nu mai sunt o poveste

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a vorbit pentru prima dată despre planurile sale pentru laptopurile cu ARM anul trecut. Potrivit gigantului de tehnologie, dispozitivele vor rula cu ajutorul unui procesor Qualcomm Snapdragon 835 și vor oferi suport pentru aplicații tradiționale mulțumită unui emulator în Windows 10.

  Deși Qualcomm a promis anterior laptopuri de acest tip înainte de finalul acestui an, pentru moment încă nu avem detalii. Asus, HP și Lenovo pregătesc, de asemenea, noi laptopuri, și se pare că bateria va fi un punct de vânzare cheie. Potrivit Trusted Reviews, Qualcomm încă dorește să aducă aceste dispozitive pe piață în decembrie, iar Microsoft promite o durată de viață a bateriei de mai multe zile.

  ”Să fiu sincer, este de fapt sub așteptările noastre”, spune Pete Bernard, un manager de program la Microsoft. ”Am setat o limită destul de mare pentru dezvoltatorii noștri, iar acum suntem aceasta. Este acel tip de durată de viață a bateriei în care o folosesc zilnic. Nu iau încărcătorul cu mine. S-ar putea să o încarc la câteva zile sau ceva de genul. Este acel tip de durată de viață a bateriei.”

  Bernard spune că, dispozitivele cu ARM vor schimba regulile jocului în cazul laptopurilor, iar dacă speculațiile sunt reale, atunci acest lucru ar putea compensa fiasco-ul Windows RT. Pentru cei care nu știu deja, RT a fost, din păcate, un experiement confuz care includea un mod desktop care nu putea rula aplicații tradiționale pentru desktop, iar Microsoft își propune să nu mai repete această greșeală.

  Bernard a mai declarat într-un interviu pentru ZDNet, citat de The Verge, că testele inițiale au depistat buguri care indicau faptul că ”contorul bateriei nu funcționa”. ”S-a dovedit a nu fi un bug, ci o durată de viață grozavă a bateriei”, explică Bernard.

  Urmărim care sunt planurile Microsoft în legătură cu lansarea laptopurilor ARM și vă ținem la curent cu ce tipuri de performanțe vor oferi acestea pentru aplicațiile pentru desktop. Microsoft a făcut anul trecut o demonstrație cu Photoshop care rulează pe un procesor ARM, iar gigantul software a folosit ultimii ani testând și îmbunătățind implementarea ARM, motiv pentru care sperăm ca în curând să avem parte de rezultate senzaționale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.