More

  Broadcom oferă 103 miliarde pentru achiziția Qualcomm

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Broadcom Ltd a lansat o ofertă de 103 miliarde de deolari pentru achiziționarea companiei Qualcomm. Oferta este neobișnuită din simplu motiv că aceasta nu a fost solicitată, potrivit Reuters.

  Qualcomm a declarat că va analiza oferta. Este foarte posibil ca această ofertă să fie respinsă nu numai din cauza sumei, care poate fi considerată destul de mică, cât și din cauza legislației care îngreunează un astfel de proces.

  O asemenea tranzacție ar genera o companie care domină acest segment de piață, care furnizează anual componente pentru mai mult de 1,5 miliarde de dispozitive smartphone care sunt vândute în întreaga lume.

  Acțiunile Qualcomm au fost tranzacționate la peste 70 de dolari per acțiune, în luna decembrie 2016, atingând un apogeu de 80 de dolari în 2014.

  Luni, când oferta a fost făcută publică, acțiunile Qualcomm au crescut cu 3 procente, atingând 63,71 dolari, ceea ce înseamnă că investitorii au fost sceptici în ceea ce privește șansele de concretizare a unei astfel de tranzacții.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.