More

  Miele Point Dorobanți sărbătorește un an și suma de 60.000 lei la o singură achiziție

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miele Point Dorobanți, al doilea magazin Miele în București, cel de-a treilea deținut de brand în România fiind la Constanța, a împlinit astăzi un an de zile de la deschidere, 400.000 de euro vânzări și o sumă record de 60.000 lei la o singură achiziție.

  Am stat de vorbă cu Loredana Butnaru, Director Miele România, care ne-a povestit despre investiția de 100.000 euro pe care Miele a făcut-o în septembrie 2016 în magazinul Miele Point Dorobanți, desigur excluzând valoare produselor din magazin, care într-un singur colț de magazin depășea la un prim calcul suma de 50.000 lei.

  Pentru cei care nu au aflat deja, Miele Point Dorobanți se găsește la nr. 20-28 pe Calea Dorobanților și are o suprafață de 100 de metri pătrați. În primul an de la deschiderea celui de-al doilea magazin Miele din București, clienții au avut posibilitatea să interacționeze direct cu electrocasnicele premium Miele, să le vadă și să le testeze, înainte de a lua decizia finală de a le cumpăra.

  La Miele Point Dorobanți, clienții găsesc produse din diferite categorii, de la accesorii și consumabile, până la espressoare, mașini de spălat rufe și uscătoare, sisteme de călcat, mașini de spălat vase, frigidere și electrocasnice încorporabile. Cele mai bine vândute produse din portofoliul Miele în România sunt aspiratoarelor, atât în ceea ce privește volumul, cât și atunci când vorbim de valoare, urmate de cuptoare, espresoare, mașini de spălat și consumabile.

  Am aflat de la Loredana Butnarul faptul că, oricine poate deschide un magazin de tip franciză Miele, dacă respectă o serie de condiții, printre care a enumerat integritatea și seriozitatea, valori puternice și o sumă de bani pe care să o investească în pregătirea viitorului magazin. De asemenea, de menționat ar mai fi că, Miele permite deschiderea unui magazin în orașul/județul din care faci parte, cu condiția ca pe piața pe care urmează să îți desfășori activitatea să nu mai existe un alt magazin Miele. În medie, investiția într-un magazin Miele cu o suprafață de 100 metri pătrați presupune o sumă de până la 100.000 euro, dar aceasta poate să varieze în funcție de un aspect important: dacă deții sau nu spațiul comercial.

  În sprijinul colaboratorilor care doresc să deschidă un magazin Miele în România, compania vine cu o investiție considerabilă, care constă în mobilier pentru magazin, iluminat, materiale promoționale și nu numai. În prezent, la nivel național, Miele, deține trei magazine proprii și cinci magazine exclusive, deschise în regim de francisă, în orașele Sibiu, Deva, Târgu-Mureș, Brașov și Cluj-Napoca. Un oraș de interes în acest moment pentru Miele România ar fi Iași, așa că dacă locuiți aici și aveți în plan deschiderea unei afaceri, poate că este o oportunitate pe care să o luați în calcul.

  Produsele Miele sunt comercializate în peste 60 de magazine din țară, printre care menționăm magazinele deținute de Miele, partenerii exclusivi Miele, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, precum Rovere Mobili, dar și rețele și magazine independente de electroIT precum Flanco și Altex sau eMAG.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.