More

  Facebook lansează Messenger Kids și integrează Pinterest în Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook lansează Messenger Kids, o nouă aplicația de mesagerie pentru copii cu vârste cuprinse între 6 – 12 ani. Aceasta va fi disponibilă în curând în App Store pentru iOS și va oferi video-uri și conversații text copiilor, dar partea cea mai interesantă este aceea că pentru aceștia vor exista restricționări clare.

  Messenger Kids

  Aplicația Messenger Kids va avea destule măști, filtre, GIF-uri, stickere și alte obiecte strălucitoare. Facebook a prezentat Messenger Kids ca pe un cadou pentru părinți, ai căror copii obișnuiau să trimită mesaje de pe diferite platforme care nu puteau fi monitorizate cu ușurință.

  ”Copiii ne-au spus că primul motiv pentru care doresc să utilizeze social media și platformele de mesagerie este de a se distra, ceea ce înseamnă că un mediu care empatizează cu siguranța în detrimentul distracției și voii bune va păli la testul pentru satisfacția consumatorilor și în cele din urmă copiii se vor lăsa vulnerabili la medii sociale mai puțin controlate și mai riscante. Considerăm că acest lucru este posibil pentru a oferi copiilor o experiență distractivă care oferă, de asemenea, mai multă liniște psihică pentru părinți”, este mesajul transmis de Facebook o dată cu lansarea Facebook Messenger.

  The Verge a întrebat părinții pe Twitter ”ce consideră că este riscant în mediile sociale”, iar aceștia au răspuns că cei mici încep să folosească aplicațiile de mesagerie de la vârsta de 6 ani. În plus, este ușor să vezi cum va arăta Facebook în peisajul competitiv și poți trage concluzia că o piață mare pentru aplicații de mesagerie pentru copiii deja există și că va fi neinspirat pentru companii să nu participe.

  Din punct de vedere al perspectivei de business și de monetizare, Facebook nu a reușit să ofere un răspuns. Tot ce a putut să spună este că va include reclamele, dar nu a descris dacă părinții vor avea acces la orice tip de informații adunate de la familii sau cum anume vor fi utilizate respectivele date. Spre exemplu, un copil poate utiliza un cont iMessage și poate distribui foarte puține date cu privire la el cu Apple. Același lucru este valabil și pentru Hangouts. În majoritatea cazurilor, copiii folosesc conturile părinților.

  Pe Messenger Kids, un părinte creează un cont pentru copil și stabilește o relație de familie în aplicație, după care începe să creeze un grafic social pentru copil prin adăugarea contactelor. Mai mult decât atât, părintelui i se impune să ofere Facebook numele real al copilului.

  Facebook Messenger integrează un bot pentru Pinterest

  Pinterest a lansat o serie de update-uri care vor ajuta la ajungerea la acea audiență care distribuie conținut pe Facebook Messenger. Mai exact, oamenii deja copiază link-uri Pinterest pe care le distribuie în Messenger, dar compania dorește să facă această activitate mult mai ușor de realizat, în sensul că atunci când intri pe Messenger vei avea posibilitatea să interacționezi regulat cu Pinterest.

  Bot-ul funcționează așa cum te așteptai: deschizi o conversație cu robotul Pinterest și scrii  ideea care te interesează, precum mâncare sau îmbrăcăminte. Bot-ul va începe să îți recomande idei din Pinterest, pe care le poți aprofunda în orice manieră în care ești interesat. Pinterest este compania cea mai nou interesată de oportunitățile din platforma Messenger.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.