LG a prezentat primul smart TV OLED 8K cu diagonală de 223 cm | NOOBZ.RO

LG a prezentat primul smart TV OLED 8K cu diagonală de 223 cm

Cristian Gănescu
- 2.01.2018, 14:10 în Smart TV
4

SHARES

LG a prezentat cel mai mare televizor smart OLED din lume cu o diagonală impresionantă de 223 cm.

Odată cu popularizarea televizoarelor cu rezoluție 4K si tehnologie HDR, compania LG a făcut demersuri pentru a dezvolta display-uri cu rezoluție 8K.

Cei care vor dori să vadă televizorul OLED cu rezoluție 8K o pot face în cadrul conferinței CES 2018 din Las Vegas. Până acum, cel mai mare display a avut o diagonală de 195 cm și o rezoluție 4K.

De menționat este faptul că, televizoarele smart OLED cu diagonala de 195 de cm sunt oferite de LG Electronics, Sony și Panasonic, dar toți folosesc panouri mari OLED LG Display.

Marele avantaj pe care LG Display îl are este că rivalul direct, Samsung Display, nu se mai concentrează pe producerea televizoarelor OLED și se concentrează pe panourile QLED. În momentul de față, LG Display este cel mai mare producător de panouri OLED din întreaga lume.

Pentru a menține poziția de lider, LG Display a mărit capacitatea de producție a panourilor pentru a putea susține cererea, dar și pentru a penetra piața în care activează rivalul său direct, Samsung Display.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!