More

  AmazonTube va fi competitorul direct al YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Amazon ar putea lansa o platformă de streaming care să rivalizeze gigantul YouTube.

  Informația a ieșit la suprafață după ce compania a depus o cerere pentru înregistrarea mărcilor „AmazonTube” și „OpenTube”. Totuși, obținerea acestor mărci nu garantează că vom vedea cât de curând aceste servicii, dar cu siguranță oferă un front de așteptare în această direcție.

  Informația nu vine ca o surpriză, companiile Amazon și Google fiind într-o continuă rivalitate, iar dacă stăm să analizăm activitatea pe care ambele le-au desfășurat de-a lungul timpului, vedem că fiecare au avut tentative de a intra pe nișa pe care activează competitorul.

  Un bun exemplu este „Project Wing„, serviciul de livrare cu drone, pe care Google l-a lansat pentru a facilita livrările cu ajutorul dronelor.

  Platforma de streaming, pe care Amazon ar putea să o lanseze, ar fi încă o tachinare dintr-un lung șir, pe care cele două companii le practică una împotriva celeilalte.

  Actele pentru înregistrarea mărcii au fost depuse în aceeași zi în care Google a anunțat că va scoate aplicația YouTube de pe Fire TV, începând cu 1 ianuarie 2018. Acest lucru a generat o retaliere prin blocarea serviciului Amazon Prime Video pentru dispozitivele Chromecast.

  Este evident că, cele două companii nu au găsit încă o punte de comunicare, iar această rivalitate va genera în continuare noi servicii și o competiție de pe urma căreia clientul ar putea avea numai de câștigat.

  Până atunci vom urmări cu atenție subiectul și vă vom ține la curent cu orice evoluție pe care Amazon o va întrerinde în lansarea unei platforme de streaming.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.