OnePlus 5 va avea deblocare facială prin OxygenOS Open Beta

Cristian Gănescu
- 2.01.2018, 14:12 în Smartphones
3

SHARES

OnePlus 5 primește funcționalitatea de deblocare facială odată cu cea de-a treia versiune OxygenOS Open Beta.

Cea de-a treia versiune a OxygenOS Open Beta, care oferă suport pentru Android 8.0 Oreo, este acum disponibilă pentru dispozitivele OnePlus 5.

Compania chineză a promis că odată cu lansarea noii versiuni, dispozitivul va primi funcționalitatea de deblocare facială, după ce aceasta a fost lansată deja pe smartphone-ul OnePlus 5T.

Funcționalitatea denumită „Face Unlock” folosește camera frontală și un software special pentru a compara fața cu cei peste 100 de identificatori pentru a debloca dispozitivul, fără a mai fi necesară introducerea unui cod.

Pe lângă funcționalitatea „Face Unlock”, noua versiune software aduce o serie de optimizări la vibrații, remedieri ale conexiunii cu rețeaua 5G și Wi-Fi, cât și remedierea mai multor BUG-uri.

OxygenOS Open Beta poate fi descărcat de pe site-ul oficial al companiei, accesând acest link. Doritorii trebuie să mai știe că, este posibil să întâmpine o serie de probleme atunci când vor să intaleze build-ul pe dispozitivul OpenPlus 5.

Dispozitivele OpenPlus 5 și OpenPlus 5T sunt programate pentru a primi actualizarea sistemului de operare la Android Oreo undeva la începutul anului 2018. OpenPlus 3 și OpenPlus 3T au primit deja actualizările Oreo.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!