More

  Messenger permite adăugarea a noi prieteni în conversațiile audio și video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger îți permite de acum să adaugi alți prieteni sau membri ai familiei în conversațiile audio și video, în timpul în care acestea sunt în derulare.

  Facebook introduce o nouă funcție astăzi prin care poți adăuga oameni în timpul în care te afli într-un apel audio sau video în Messenger. Astfel, nu vei mai fi nevoit să închei conversația și să adaugi manual utilizatori înainte să lansezi un nou apel.

  Pentru a introduce un nou membru în conversația video sau audio, apasă pe ecran și selectează icon-ul ”adaugă persoană” nouă, apoi tastează pe utilizatorii pe care dorești să îi adaugi. Când închizi conversația, poți transmite un mesaj tuturor membrilor participanți printr-o funcționalitate automată creată în conversația de grup din inbox-ul Facebook.

  Noua funcție de adăugarea a unor noi prieteni în conversațiile audio și video este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Conversațiile video de grup din Facebook Messenger îți permite să vezi până la 6 persoane în același timp, dar poți să adaugi până la 50 de persoane într-un singur apel. Când ai adăugat mai mult de 6 persoane, inițiatorul conversației de grup este afișată pe ecranul tuturor.

  Facebook Messenger adaugă periodic nou funcționalități în aplicație, unele mai puțin folositoare decât altele. De data aceasta, se pare că Messenger primește un update care permite utilizarea aplicației inclusiv în interes de business, nu doar pentru conversațiile de divertisment pe care le lansăm uneori cu prietenii sau familia în rețeaua socială.

  Facebook Messenger a lansat apelurile de grup și apelurile video în 2016. La acel moment, aplicația este prima în topul aplicațiilor de mesagerie din Vest care să ofere suport pentru apelurile de grup. WeChat, spre exemplu, cea mai cunoscută aplicație de mesagerie din China, a introdus funcția în decembrie 2015.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.