More

  Facebook Messenger: 10 trucuri ascunse care fac comunicarea mai uşoară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Săptămâna trecută, Facebook a anunţat că mai mult de 800 de milioane de utilizatori sunt activi lunar pe Messenger.

  În ultimul an, Messenger ne-a arătat că vrea să fie pe primul loc atunci când vine vorba de interactivitatea ta cu dispozitivul mobile, acesta permiţându-ţi acum să trimiţi GIF-uri sau chiar să îţi comanzi o maşină Uber.

  Mashable a selectat 10 cele mai importante trucuri de care este bine să ţii cont atunci când vrei să obţii totul de la Facebook Messenger.

  Citeşte şi: Globurile de Aur 2016: Aplicaţia magică folosită de toate vedetele

  » Există un website dedicat Messenger

  De vreme ce ai două aplicaţii diferite de mobil, există şi două website-uri. Mai exact, ai posibilitatea să comunici cu prietenii atunci când eşti la birou, fără să fii distras din cauza ştirilor din News Feed. Interfaţa este minimalistă şi curată, asemănătoare aplicaţiei, dar ceva mai extinsă. Pentru fiecare conversaţie, există o bară de unde poţi trece notificările pe silent pentru o persoană anume, poţi iniţia un apel, o fereastră de conversaţie sau chiar poţi vedea fotografiile pe care le-ai împărtăşit celorlalţi.

  » Nu ai nevoie de Facebook pentru a folosi Messenger

  Orice persoană deţine un număr de telefon poate accesa Messenger şi funcţiile sale, chiar dacă nu deţine un cont de Facebook. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia, să selectezi „Not on Facebook”, după care să te conectezi.

  Citeşte şi: Nissan va lansa mai mult de 10 maşini care se conduc singure până în 2020

  » Marchează o conversaţie de grup pentru acces rapid

  Dacă vorbeşti cu un anumit grup de persoane în majoritatea timpului, poţi marca conversaţia, astfel încât să nu fii nevoit să răsfoieşti prin restul conversaţiilor pentru a o găsi pe cea importantă. Apasă pe Groups, buton care se află în partea de jos a aplicaţiei şi vei vedea butonul de PIN în colţul din stânga sus. Poţi selecta conversaţia pe care vrei să o adaugi şi îi poţi da chiar şi o denumire. Poţi, de asemenea, să îi adaugi o fotografie apăsând pe butonul „camera”.

  » Notificări pe silent

  Poţi da pe silent anumite conversaţii din partea de jos a ecranului, unde trebuie să apeşi pe Notifications şi să alegi perioada de timp pentru care nu vrei să se audă dacă cineva îţi scrie sau îţi trimite ceva – 15 minute, o oră, 8 ore sau 24 de ore, după care să se activeze automat la loc – de asemenea, ai posibilitatea să dezactivezi definitiv notificările.

  Citeşte şi: Adio prezervativ! Dispozitivul care asigură contracepţia masculină

  » Poţi face o plată

  Există puţine aplicaţii cunoscute care îţi permit să îţi plăteşti prietenii fără să dai bani, dar asta presupune să descarci încă o aplicaţie. Dacă nu mai ai spaţiu în telefon pentru Venmo, Messenger este alternativa, în cazul în care nu ai în plan să ştergi aplicaţia prea curând.

  » Împărtăşeşte fotografii cu recunoaştere facială

  Funcţia Messenger Photo Magic foloseşte recunoaşterea facială pentru a-ţi fi mai uşor să le împărtăşeşti prietenilor fotografii. Când această funcţie este activată, aplicaţia te va anunţa să împarţi pozele cu persoanele care apar în ele. Pentru a o dezactiva, selectează Photos & Media şi apoi Photo Magic şi opreşte funcţia.

  » Trimite locaţia în care te afli

  Este asemănător cu pin location în Apple Maps, poţi trimite locaţia sau oricare altă locaţie, într-un mesaj. Selectează o conversaţie, apasă pe More, dă click pe locaţie, apoi poţi căuta un loc şi îl poţi trimite.

  Citeşte şi: iPhone 7: Primele imagini şi informaţii care confirmă că Apple schimbă designul

  » Trimite un GIF

  Mergi la finalul conversaţiei în partea de jos a ecranului şi poţi vedea diferite aplicaţii pe care le poţi instala. Vei vedea GIPHY ca opţiune şi poţi selecta butonul de INSTALL, care te va duce în App Store, de unde poţi descărca cum o faci de obicei. Odată instalat, poţi instala şi iconiţa GIF de la finalul conversaţiei pentru a căuta şi pentru a trimite GIF direct în conversaţie.

  » Personalizează-ţi modul în care trimiţi mesaje cu emoji

  Schimbă-ţi conversaţiile cu diferite persoane prin schimbarea modului în care te exprimi. Când eşti într-o conversaţie, dă click pe numele prietenului din partea de sus a ecranului şi vei vedea opţiuni pentru nickname, culoare şi emoji.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.