ADATA lansează suportul de încărcare wireless CW0050 | NOOBZ.RO

ADATA lansează suportul de încărcare wireless CW0050

NoobZ
- 27.02.2018, 13:00 în Gadgets
2

SHARES

ADATA® Technology Co., Ltd. prezintă încărcătorul wireless CW0050. Odată cu evoluția tehnologiilor mobile au apărut și numeroase telefoane capabile de încărcare wireless, incluzând popularele iPhone 8 și iPhone X.

IHS Markit, companie de analiză și cercetare a pieței, a estimat că piața de dispozitive cu încărcare wireless va depăși 10 miliarde USD în 2019 și 1 miliard de smartphone-uri vor utiliza încărcarea fără fir până în 2020. Noul CW0050 reprezintă intenția ADATA de a intra pe această piață, fiind un suport de încărcare ultra-subțire, de doar 6 mm, cu certificare WPC Qi, sistem de încărcare neutru și design minimalist și elegant.

În plus, modelul CW0050 este compatibil cu o gamă largă de telefoane iOS și Android, ceea ce înseamnă că oferă un grad ridicat de confort și eleganță pentru utilizatori.

Suportul CW0050 vă eliberează de grija permanentă de a menține telefonul încărcat sau de a lua adaptoare și cabluri atunci când vă aflați afară. În plus, cu o grosime de doar 6 mm, modelul CW0050 face economie de spațiu și este foarte discret. Trebuie doar să amplasați telefonul deasupra pad-ului CW0050 astfel încât telefonul să acopere întregul logo Qi și dispozitivul va începe să se încarce.

CW0050 poate, de asemenea, să detecteze orice obiect metalic străin (Foreign Object Detection) aflat pe suprafața sa. În plus, CW0050 a trecut de cele mai stricte certificări Qi, iar condensatoarele sale ceramice asigură cea mai stabilă sursă de alimentare. Performanța sa nu este afectată de timp, temperatură sau tensiune.

Acești factori se combină pentru a vă asigura că CW0050 este cea mai sigură opțiune de încărcare. În plus, modelul CW0050 este compatibil cu o gamă foarte largă de telefoane iOS și Android!

Proiectat pentru utilizare ușoară și siguranță

Echipat cu cea mai nouă tehnologie și proiectat cu gândul la siguranță, CW0050 utilizează chipset-uri și condensatoare de ceramică de cea mai bună calitate, oferind performanțe superioare în ceea ce privește capacitatea de alimentare, uzura și stabilitatea.

CW0050 este echipat, de asemenea, cu măsuri de protecție împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, scurtcircuitelor, supra-sarcinii și supra-curentului. Funcția de detectare a obiectelor străine (FOD) înseamnă că CW0050 va opri transferul de curent atunci când simte un obiect metalic între el și smartphone, prevenind astfel pierderile excesive de energie și reducând posibilitatea supraîncălzirii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!