Instagram permite hashtag-uri și link-uri în biografia din profil

Mădălina Gănescu
- 24.03.2018, 11:59 în Aplicaţii
2

SHARES

Instagram a introdus noi funcționalități pe platformă, iar de acum ai posibilitatea să adaugi hashtag-uri în biografie, ca de altfel și link-uri către site-uri sau alte profiluri de Instagram.

Pentru a introduce toate informațiile necesare într-o biografie, Instagram îți pune la dispoziție 150 de caractere. Până acum, utilizatorii Instagram erau limitați la text, emoji și hyperlink-uri, dar nu aveau posibilitatea să pună hashtag-uri și link către alte profiluri.

De acum, când selectezi semnul @ sau un hashtag urmat de text în setările de profil Instagram, acestea vor apărea cu live link în biografie. Dând click pe ele, vizitatorii pot ajunge pe alte profiluri sau pot vedea postări cu același hashtag. Când menționezi pe altcineva pe profil, acesta va primi notificare și poate alege să înlăture link-ul de pe profilul tău.

Potrivit anunțului oficial Instagram, aceasta este o modalitate ”de a face profilul casă pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru tine.”

Noua schimbare face ca spațiul dedicat biografiei pe Instagram să fie mult mai util și urmărește un număr de îmbunătățiri aduse serviciului. Recent, compania a introdus inclusiv capacitatea de a da follow anumitor tag-uri, nu doar profilurilor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!