More

  Președintele ASOS vine în România la GPeC SUMMIT

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Președintele ASOS, fost CEO Amazon UK, Brian McBride vine în România la GPeC SUMMIT în mai 2018. Evenimentul de E-Commerce și Marketing Online are loc în București în zilele 29, 30, 31 ale lunii.

  McBride va urca pe scenă pentru a vorbi despre unicitatea și evoluția ASOS, de la un simplu start-up din Marea Britanie la retailer-ul care a reușit să o ”îmbrace” pe Michelle Obama cu o rochie de 93 de dolari în 2012. Rochia îmbrăcată de Prima Doamnă fusese lansată cu 3 ani înainte să fie achiziționată de aceasta și a devenit o piesă vestimentară must-have în rândurile vedetelor de la Hollywood, printre care o amintim pe Jessica Alba.

  Despre ce va vorbi Președintele ASUS pe scena GPeC SUMMIT

  – Cum poți fi cu un pas înaintea concurenței?
  – Cum te poziționezi în mintea consumatorilor ca fiind unic?
  – Cum transformi o greșeală într-o campanie de marketing?
  – Cum transformi clienții în proprii ambasadori ai brand-ului?

  Mai mult decât atât, McBride va mai vorbi despre ultimele tendințe în e-commerce, comportamentul consumatorilor și care va fi ”the next big thing” în Digital.

  Ce alți speakeri internaționali s-au anunțat la GPeC SUMMIT

  Peep Laja (ConversionXL), Jeff Bullas, Karl Gilis (AG Consult), Jim Sterne (Digital Analytics Association), Aleyda Solis (Orianti) și Jeff Sauer (Jeffalytics) sunt doar primii speakeri anunțați de organizatori.

  Ce teme se dezbat la GPeC SUMMIT

  GPeC SUMMIT se adresează tuturor celor care desfășoară activități de E-Commerce și Digital Marketing, dar și anteprenorilor sau retailerilor offline care doresc să se lanseze în online. În cele 3 zile din luna mai se vor dezbate teme legate de: GDPR, User Experience, Conversion Optimization, Content Marketing, Social Media, SEO, Artificial Intelligence, Google AdWords & Google Analytics, Online Marketing, Mobile, Customer Satisfaction, Logistică și Curierat, Cifre de Piață etc.

  Cum poți să participi la GPeC SUMMIT în mai

  Doar până pe 20 aprilie 2018, prețul biletelor de acces la GPeC SUMMIT este redus prin Oferta Very Early-Bird la doar 119 EUR/persoană pentru toate cele 3 zile de eveniment. După această dată, prețul crește la 149 EUR.

  Mai multe detalii despre GPeC SUMMIT, precum și înscrierile la eveniment se fac online pe website-ul GPeC, în secțiunea dedicată: www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.