Toy Story 4 se lansează pe 21 iunie 2019 | NOOBZ.RO

Toy Story 4 se lansează pe 21 iunie 2019

Mădălina Gănescu
- 10.04.2018, 17:27 în Cultura
1

SHARES

Toy Story 4 vine în cinematografe în vara lui 2019, asta după ce a fost pentru prima dată anunțat pentru 14 august 2016. Vestea mare a fost comunicată pe pagina oficială de Twitter a lui Josh Cooley: ”Salvați data în calendar! Toy Story 4 vine în cinematografe pe 21 iunie 2019.”

Toy Story 3 a fost lansat în 2010, iar următoarea variantă va fi disponibilă la aproape un deceniu de atunci. ”La Pixar și Disney lansăm continuarea dacă reușim să venim cu o poveste la fel de bună sau mai bună decât originala. Aceasta este regula noastră, nu facem lucrurile doar pentru bani”, a declarat John Lasseter, Chief Creative Officer la Disney.

Deși programat inițial pentru lansare în 2017, Toy Story 4 a fost amânat de câteva ori. Scenariul era încă în faza de dezvoltare, lucru ce a mutat lansarea în vara lui 2018. Incredible’s 2 de la Pixar trebuia să fie lansat în vara lui 2019, dar pentru că lucrurile au mers foarte bine în cazul Incredibles, data de lansare a fost inversată cu cea a Toy Story 4.

Rashida Jones și Will McCormack au scris varianta originală a Toy Story 4, dar în urma scandalului sexual în care a fost atras Lasseter, cuplul a renunțat la film. De asemenea, Lasseter a lipsit o vreme, iar despre plecarea cuplului Jones – McCormack concluzia a fost că a avut loc pe baza stagnării în dezvoltarea poveștii și nu pe fondul zvonurilor.

”Ne-am despărțit din cauza diferențelor la nivel de creație, dar mai important din punct de vedere filozofic. Există atât de mult talent la Pixar și vom rămâne fani înrăiți ai filmelor produse de ei. Totuși, este de asemenea o cultură în care femeile și oamenii de culoare nu au drepturi egale la nivel de creație”, au afirmat în comunicatul lor Jones și McCormack.

Lasseter a renunțat la funcția de director și l-a numit în loc pe Josh Cooley, iar pe Jonas Rivera în calitate de co-director.

Fanii Toy Story vor putea să își vadă personajele preferate jucate de actori precum Tom Hanks în rolul lui Woody, Annie Potts ca Bo Peep și Tim Allen ca Buzz Lightyear. Primul film Toy Story a fost lansat în 1995 și la aproximativ 25 de ani după, se dovedește că acesta este apreciat dincolo de limite.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!