More

  Apple funcționează 100% cu energie regenerabilă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple anunță că, toate sediile pe care le deține pe glob funcționează 100% cu energie regenerabilă. Această realizare include magazinele de vânzare cu amănuntul, birourile, centrele de date și depozitele localizate în 43 de țări, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie, China și India.

  Apple a anunțat în același timp că, încă 9 parteneri de producție au ales să funcționeze pentru producția Apple cu 100% energie regenerabilă. În total, 23 de parteneri Apple vor recurge la producția 100% bazată pe energie regenerabilă în cazul produselor din portofoliul gigantului.

  ”Vrem să lăsăm lumea mai bună decât am găsit-o. După ani de zile de muncă grea, suntem mândri că am ajuns la acest target semnificativ”, a declarat Tim Cook, CEO-ul Apple. ”Vom continua să depășim limitele despre ce este posibil cu materialele din produsele noastre, modul în care le reciclăm, fabricile noastre de producție și munca noastră cu furnizorii pentru a stabili noi surse creative de energie regenerabilă, pentru că știm că viitorul depinde de asta.”

  Apple și partenerii săi construiesc noi proiecte de energie în jurul lumii, îmbunătățind opțiunile de energie pentru comunitățile locale, reședințe și chiar țări întregi. Apple creează și dezvoltă noi proiecte regionale de energie regenerabilă, printre care amintim zone bazate pe energie solară, eoliene, ca de altfel și tehnologii emergente, cum sunt cele de stocare a energiei și celulele de combustie biogaz.

  Apple are în prezent 25 de proiecte de energie regenerabilă operaționale în lume, cu un total de o capacitate de 626 megawați, iar lucrurile nu se opresc aici. De asemenea, compania mai are 15 proiecte în dezvoltare, iar o dată ce vor fi construite, peste 1.4 gigawați de energie regenerabilă vor fi răspândiți în 11 țări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.