More

  Ce înseamnă o cafea perfectă în viziunea Philips

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Royal Philips lansează Saeco Xelsis, un espressor super automat, care redefinește, printr-o simplă atingere, arta preparării cafelei perfecte. Designul italian și tehnologia de ultimă generație conferă espressorului un caracter sofisticat și elegant, ideal pentru toți iubitorii de cafea.

  Ecran touchscreen cu funcție Coffee Equalizer™

  De la un ristretto aromat la un latte cu o spumă aerată, Saeco Xelsis creează cafeaua perfectă doar printr-o simplă navigare a consolei digitale. Espressorul prepară asemenea unui barista până la 15 băuturi pe bază de cafea, din boabe proaspăt măcinate, pe care le poți savura din confortul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să selectezi băutura preferată.

  Funcția Coffee Equalizer™ permite reglarea tăriei, temperaturii, a gustului cafelei și chiar nivelul spumei de lapte, iar tehnologia Latte Perfetto, patentată de Saeco, încălzește și spumează laptele pentru a oferi consistența și temperatura perfectă pentru fiecare băutură aleasă. În plus, îți poți salva băutura preferată, folosind unul dintre profilurile de memorare ale aparatului.

  Cumpără espressorul Saeco Xelsis de la eMAG

  Râșniță 100% ceramică, patentată Saeco

  Secretul cafelei perfecte Saeco Xelsis este râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare, care păstrează întreaga savoare a boabelor de cafea.

  Astfel, te poți bucura la fiecare ceașcă de gustul desăvârșit. Spre deosebire de râșnițele din oțel, cea ceramică îți garantează că nu vei avea niciodată surpriza unei cafele cu gust de ars.

  Filtru AquaClean și sistem HygieSteam pentru o curățare fără griji

  Scapi și de grija decalcifierii până la 5000 de băuturi cu ajutorul filtrului avansat AquaClean. Acesta purifică apa printr-un mix de tehnologii alcătuit dintr-un filtru micro-poros care împiedică contaminarea apei cu impurități, a unei tehnologii cu schimb de ioni care îndepărtează calciul din apă și a unui flux care asigură o purificare profundă a apei în așa fel încât să ai parte de o cafea cu gust perfect mai mult timp.

  În plus, tehnologia HygieSteam, curăță automat cu un jet de abur și sistemul de spumare, ca tu să te bucuri de prospețimea laptelui la fiecare băutură preparată.

  Saeco Xelsis îți aduce acasă arta preparării cafelei perfecte, păstrând la fiecare ceașcă adevărata savoare a boabelor proaspăt măcinate. Tehnologia de ultimă generație combinată cu designul elegant fac din acest espressor soluția ideală pentru toți cei care doresc să se bucure de adevăratul gust al cafelei italiene într-o varietate mare de specialități.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.