More

  Camera video auto Mio MiVue C380 Dual este disponibilă la prețul de 869 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mio anunță disponibilitatea pe piața locală a camerei video auto Mio MiVue C380 Dual, capabilă să înregistreze la calitate Full HD evenimentele petrecute atât în fața, cât și în spatele autovehiculului, pentru un plus de siguranță.

  Monitorizare completă, de 2 ori mai multă siguranță

  Pe lângă camera frontală, Mio MiVue C380 Dual include în pachet și camera video Mio MiVue A30, ce se montează discret pe luneta mașinii. Cu un unghi larg, de 140 de grade, camera suprinde toate detaliile relevante de pe drum, precum numerele de înmatriculare.   Mio MiVue A30 este extrem de utilă în special în cazul unui accident provocat din cauza nepăstrării distanței de siguranță de către șoferul din spate.

  Calitatea înaltă a înregistrărilor este dată de obiectivul cu diafragmă F1.8, ce permite surprinderea unor imagini foarte clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Mai mult decât atât, fișierele vor avea dimensiuni mai mici, prin tehnologia H.264.

  Camera frontală dispune de un ecran de 2 inci / 5,08 cm și înregistrează la 30 de cadre pe secundă parcursul autovehiculului, la calitate 1080p. Instalarea este ușoară și rapidă: după introducerea cadrului microSD și conectarea la sursa de alimentare a vehiculului, camera începe înregistrarea imediat după pornirea mașinii. În plus, aceasta poate fi comutată pe modul Fotografiere pentru a surprinde cele mai spectaculoase peisaje din călătorie.

  Funcții suplimentare Mio MiVue C380 Dual

  Înregistrările video realizate de Mio MiVue C380 Dual cuprind atât locația, cât și viteza mașinii din fiecare moment al călătoriei, precum un adevărat ”jurnal de bord”. Astfel, la nevoie, șoferii pot revedea oricând detaliile traselului, accesând cardul de memorie microSD.

  În plus, camera Mio MiVue C380 Dual emite avertizări în cazul trecerii pe lângă camere de supraveghere sau radare fixe, iar informațiile despre localizarea acestora sunt actualizate trimestrial, pe toată durata de funcționare a dispozitivului. Această funcție permite șoferilor să păstreze viteza de rulare în limite legale, adaptată drumului parcurs.

  În cazul unor schimbări bruște de direcție sau coliziune, camera înregistrează automat evenimente petrecute, iar fișierele rezultate nu pot fi suprascrise.

  Toate înregistrările realizate de Mio MiVue C380 Dual pot fi transferate cu ușurință pe Facebook și YouTube, prin aplicația pentru desktop MiVue Manager.

  Camera Mio MiVue C380 Dual este disponibilă în România la un preț recomandat de 869 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.