More

  Cum repari Huawei P20 Pro gratuit și ultimele impresii după testare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nimic nu poate fi mai neplăcut decât să îți trimiți smartphone-ul în service, iar reparația să dureze uneori mai mult de o săptămână. Iar asta v-o spune un utilizator hardcore de telefoane mobile, care creează dependență de anumite modele de terminale și care a rămas de la începutul anului de două ori fără dispozitivul mobil din motive tehnice.

  Știți că, testez în campania Orange Smartphone Tester noul Huawei P20 Pro, iar cu această ocazie am aflat mai multe despre producătorul chinezesc, ca de altfel și despre experiențele pe care le are utilizatorul în interacțiunea cu produsele brandului.

  Am mai testat până acum și alte modele de smartphone-uri Huawei, printre care Huawei P9, Huawei Mate 10 Pro sau modele din gama Honor, dar pentru că le-am avut doar pentru câteva zile, nu am reușit să-mi creez o privire de ansamblu asupra experienței de utilizare, care să implice și situațiile critice, cum sunt reparațiile la urgență.

  Auzisem de serviciul de reparație într-o oră de la Huawei de când a fost lansat acum vreo doi ani, înțeleg că îl mai pun și alți producători la dispoziție (sau cel puțin se folosesc de beneficiu ca artificiu de marketing). Pe de altă parte, Huawei oferă serviciul ca un beneficiu care nu presupune un cost suplimentar, iar în plus vine cu suport tehnic pentru orice situație pe care utilizatoii o întâmpină.

  Dacă aveți probleme cu telefonul Huawei, mergeți în Huawei Customer Service Center, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 23, în zona Universitate, sediu ce este deschis de Luni până Vineri, în intervalul 09:30-18:30, și Sâmbătă, în intervalul 10:00-15:00.

  Clienții Huawei, care nu sunt din București, pot suna la linia de telefon gratuită de tip TEL VERDE pentru țara noastră – 0800 400 896, disponibilă de Luni până Vineri, între orele 09:00 -18:00, în afara sărbătorilor legale, pentru a cere orice informație sau pentru a face o solicitare, în legătură cu produsele sau serviciile Huawei.

  Iar, cei care cumpără noile modele Huawei P20 Pro și Huawei P20, de la Huawei Customer Service Center sau de la orice magazin autorizat Huawei, se vor bucura de pachetul de servicii premium, care include reparația gratuită în cazul deteriorii ecranului, în primele trei luni de la achiziția produsului, cu condiția să se înscrie în prealabil pe site-ul official la secțiunea Înregistrarea Garanției.

  Ultimele impresii despre Huawei P20 Pro înainte de finalul campaniei Orange Smartphone Tester

  Despre Huawei P20 Pro am doar de zis numai de bine, iar asta pentru că, deși ironizam în urmă cu o lună de zile decizia companiei de a inova cu 3 camere, am tras concluzia că a fost cea mai bună decizie pe care o putea să făcă. Vorba unei prietene: ”Telefonul ăsta face cele mai tari poze, dă-mi să mai fac niște selfie-uri să am ce pune pe Instagram zilele astea!”

  Se pare că, deși am depășit 3000 de fotografii și 3 ore de video cu P20 Pro, nu sunt nici pe aproape de a spune că am aflat totul despre telefon. Zilnic folosesc noi filtre, noi unghiuri din care să captez detalii sau camera monocrom pentru a surprinde impactul pe care îl poate avea un sigur om, animal sau lucru într-un anumit peisaj.

  Fotografiile spun povești, iar Huawei P20 Pro mi-a permis în ultimele 3 săptămâni de testare să creez o colecție de amintiri viu colorate sau altfel spus de momente pe care reproduse nu ai putea să le mai trăiești la fel niciodată.

  Spuneam în review-ul despre camera triplă P20 Pro că o să vorbesc la un moment dat despre diferențele față de Samsung Galaxy Note 8, smartphone-ul pe care până anul acesta îl consideram cel mai bun la realizat fotografii. Și spun îl consideram pentru că topul s-a schimbat, iar acum ocupă locul doi.

  Nu o să intru în detalii să compar cele două telefoane la nivel de cameră principală, ci o să mă rezum la diferențele majore și anume: rapiditatea cu care focalizează elementul central P20 Pro, promptitudinea cu care se deschide aplicația de cameră și artificiile software pe care producătorul chinez le-a adus pe telefon.

  Da, Note 8 redă foarte fidel realitatea așa cum e ea. Dacă ai riduri de expresie sau coșuri pe care vrei să le ascunzi, face ce face și tot ți le dă de gol. Pe când cu P20 Pro lucrurile stau diferit. Mă întreb, cine ar vrea cu tot dinadinsul să aibă o o colecție foto pe care trebuie să le editeze pentru a le putea împărtăși cu alții.

  Huawei P20 Pro realizează fotografii pe care le poți împărăși cu cei dragi sau le poți distribui în social media fără niciun fel de intervenții suplimentare. Așadar, nu ai nevoie de aplicații de editare pe smartphone, laptop sau desktop, iar întreținerea unui calendar de conținut social media va fi mai mult o distracție decât o corvoadă.

  Are și Samsung Galaxy Note 8 beneficiile lui din acest punct de vedere – găsiți mai multe în articolele din campania de testare precedentă organizată de Orange. Totuși, acum dacă ar fi să recomand unul dintre cele două terminale, m-aș rezuma doar la doi factori principali pentru a oferi un răspuns: ai nevoie de el pentru business și fotografie sau pentru fotografie în business?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.