More

  Proiector wireless cât un smartphone: 5 motive să îl cumperi

  Lucrezi în vânzări, susții frecvent prezentări de servicii și produse la parteneri sau clienți sau pur și simplu obișnuiești să faci binging pe Netflix oriunde te-ai afla, iar diagonala smartphone-ului nu te mai mulțumește. Există o soluție care îți poate veni în ajutor și îți poate face viața mai ușoară: proiectorul compact wireless MobileCinema i70, compatibil iOS și Android, de la Aiptek.

  Să ne aducem aminte: Aiptek este lider global în proiecția mobile și oferă o gamă variată de dispozitive portabile care te pot ajuta să strălucești în situații cu deadline restrâns, stresante și care pot părea fără scăpare.

  Am testat vreme de două săptămâni Aiptek MobileCinema i70, disponibil în oferta Orange la un preț mult mai mic decât au restul retailerilor din România.  În anumite momente mi-a fost util, în altele m-a cam încurcat, dar cert este că în ceea ce privește o prezentare în fața unei audiențe restrânse nu a dat greș.

  Dacă vrei să proiectezi de pe smartphone, laptop sau desktop pe o diagonală mai mare de 70 de cm, MobileCinema i70 nu este pentru tine. Trebuie să înțelegem un dispozitiv de doar 132g, care încape în orice buzunar, are și el limitările lui.

  În schimb, dacă te afli într-o încăpere de 10 – 15 metri pătrați și trebuie să vizionezi singur sau împreună cu un grup de persoane o prezentare, un videoclip sau o galerie foto, nu are niciun rost să te stresezi cu tradul firelor, dispozitive mari care ocupă foarte mult spațiu și fac mult zgomot, pentru soluția poate fi utilizată chiar din mână.

  1. Cu MobileCinema i70 proiectezi orice de pe smartphone pe orice suprafață care permite support pentru proiecție. Diagonala este generoasă (echivalentul lui televizor de dimensiune medie), iar calitatea imaginilor nu lasă deloc dedorit.
  2. Nu trebuie să sprijini proiectorul wireless compact de niciun suport, îl poți ține în mână, iar dacă trebuie să schimbi suprafața de proiecție, trebuie doar să faci o mișcare de încheietură a mâinii.
  3. ”Jucăria” este compatibilă cu iOS, Android și orice alt dispozitiv care are port HDMI. Astfel că, nu trebuie să îți faci probleme dacă s-a descărcat smartphone-ul în timpul prezentării, poți face switch-ul în cel mai scurt timp de pe un dispozitiv pe altul.
  4. Oferă suport de până la 80 de minute de proiecție la o singură încărcare. Da, și eu m-am întrebat cum poate un produs atât de mic să proiecteze un timp atât de îndelungat, dar producătorul se pare că a găsit soluția.
  5. Poți inclusiv să proiectezi un joc pe care îl joci, dacă nu ți-ai propus să folosești MobileCinema i70 în scop professional. Dispozitivul este la fel de util și interactiv și când vine vorba de divertisment.

  MobileCinema i70 este proiectorul ideal pentru vacanță, nu ocupă prea mult spațiu în bagaj, ba chiar poți să îl porți într-un buzunar. Produsul este prevăzut cu o interfață Wi-Fi, în așa fel încât să îl poți conecta ușor la smartphone-ul tău iOS sau Adroid cu ajutorului funcției Airplay sau Miracast, iar datorită cipului DLP, folosit la proiectoarele profesionale din cinematografe, MobileCinema i70 oferă imagini în culori naturale, cu un contrast foarte bun.

  În funcție de diagonala de proiecție, de la 40 cm la 100 cm, puteți observa din imaginile de mai jos calitatea contrasului, a 2-a imagine fiind pentru diagonala maximă recomandată de producător.

  După testare, găsesc util proiectorul wireless pentru orice account manager, marketing manager, business developer sau sales man. Categoric, nu oferă aceleași performanțe cu ale unui videoproiector de home entertainment sau unul portabil de business, cum este modelul EB-1795F de la Epson, care costă 7700 lei, dar poate fi considerat o alternativă inspirată, pentru momentele de criză.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here