More

  Ultimate Ears și McLaren lansează boxele MEGABOOM McLaren Edition

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultimate Ears și McLaren lansează ediția de boxe MEGABOOM McLaren: MCL33 Edition și MP4/4 Edition, care pune preț pe tehnologie, inovație și design.

  Boxele MEGABOOM McLaren sunt disponibile în două variante ce dispun de un design care sărbătorește patrimoniul McLaren și se inspiră din cele două modele celebre de mașini folosite în competiții:

  – MEGABOOM McLaren MCL33 Edition: Designul boxei este inspirat din modelul McLaren 2018 Challenger și integrează culoarea clasică Papaya Orange, fiind un omagiu adus culorii originale folosite de McLaren pentru mașina cu care a concurat pentru prima dată la Formula 1, acum 50 de ani.

  – MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition: Istoria bogată McLaren se îmbină cu viitorul într-un design inspirat de modelul iconic, MP 4/4, cea mai de success mașină de Formula 1 din toate timpurile, cu 15 premii câștigate din 16, în anul 1988.

  Boxa MEGABOOM este esențială, la fel ca orice unealtă din garajul echipei McLaren Formula 1, redând o calitate audio superioară și beat-uri puternice precum forța și perseverența cu care echipa muncește să câștige primul loc.

  Printre caracteristicile principale se enumeră rezistența la apă (certificare IPX7), rezistența ridicată la intemperii, durata de viață de până la 20 de ore și o rază de acoperire Bluetooth de 30 de metri. În plus, cu boxa MEGABOOM există posibilitatea de a conecta până la 150 de alte boxe Ultimate Ears BOOM, BOOM 2 și MEGABOOM, prin funcția Party Up, obținând astfel petreceri cu un sunet puternic.

  Preț și disponibilitate

  MEGABOOM McLaren MCL33 Edition și MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition vor fi disponibile pe ultimateears.com, Amazon, MediaMarkt și platformele globale McLaren, la un preț recomandat de 249 euro.

  Aplicația gratuită pentru boxele Ultimate Ears MEGABOOM este disponibilă pentru iPhone pe App Store și pentru Android pe Google Play.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here