More

  Kit-ul wireless Tenda Nova Mesh MW3 este disponibil la prețul de 400 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vă povesteam că am testat kit-ul wireless Nova Mesh MW3 whole-home cu 2 noduri de la Tenda și vă explicam cum puteți cu ajutorul acestuia să îmbunătățiți semnalul wireless din casele voastre. Ei bine, dacă sunteți interesați să vă achiziționați în această perioadă un astfel de kit, acesta este disponibil la prețuri sub 500 lei.

  Spre exemplu, de la eMAG îl puteți cumpăra cu 400 lei.

  Tenda Nova MW3 este un produs destinat asigurării cu semnal wireless puternic și stabil în vile și case cu suprafețe de până la 200 mp, la prețuri extrem de accesibile. Este un sistem dual-band AC1200 care oferă cea mai nouă soluție bazată pe tehnologia True Mesh pentru acoperire WiFi în întreaga casă, eliminând în totalitate necesitatea oricărui alt dispozitiv de tip extender.

  Tehnologia Mesh permite asigurarea unor conexiuni continue prin intermediul unei rețele distribuite de noduri de rețea și prin algoritmi de auto-reconfigurare, cu rolul de a transmite datele în mod corect, chiar și în cazul unor defecțiuni.

  Dispozitivul este oferit spre vânzare sub forma unor unități de dimensiuni reduse, care se intercorectează extrem de ușor, asigurând o acoperire de până la 200-300 mp, în funție de numărul de unități din kit. Aceste routere noi sunt nu numai inteligente, dar și elegante, plăcute din punct de vedere vizual.

  Datorită tehnologiei MU-MIMO, MW3 poate lucra cu mai multe dispozitive WiFi compatibile și, prin intermediul Smart QoS, poate realoca banda pentru a asigura steaming, gaming, download și video chat simultan, fără întreruperi.

  De asemenea, având un singur SSID și o singură parolă, MW3 realizează în mod automat trecerile de la un canal la altul fără întreruperi, permițând tuturor dispozitivelor să rămână conectate în permanență la rețeaua WiFi, cu semnal puternic.

  Completat cu protocoalele de roaming fără întreruperi IEEE 802.11v și IEEE 802.11r, MW3 suportă optimizarea automată a rețelei și selecția automată de rutare, permițându-vă să vă bucurați de o rețea wireless mai stabilă și mai flexibilă.

  Configurarea Nova MW3 este ușoară, iar procesul de instalare este format din doar câțiva pași. Mai întâi trebuie să conectați una din unități pentru a porni iar restul procesului de configurare are loc prin aplicația Tenda Wi-Fi, care este disponibilă pentru iOS și Android.

  Când aplicația vă cere informații, puteți utiliza SSID-ul implicit și parola care este menționată sub unitate. După ce prima unitate este conectată cu succes, aplicația vă va ajuta să adăugați o a doua și a treia unitate pentru a creea rețeaua completă.

  Aplicația Tenda WiFi este și ea ușor de utilizat, permițându-vă, spre exemplu, să blocați accesul utilizatorilor nedoriți cu o singură atingere de buton. De asemenea, vă oferă facilitatea de Control Parental, prin care puteți asigura un acces la internet în siguranță al copiilor dvs. și Guest Network, pentru asigurarea intimității proprii față de alți utilizatori cărora le-ați permis accesul la rețea

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.