More

  Conferințele audio – video la birou sunt mai plăcute cu Plantronics Voyager 6200 UC

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De fiecare dată când testăm produse de tehnologie la Noobz, ne asigurăm că utilizarea lor se face într-un cadru caracteristic pieței pentru care au fost lansate. De la Plantronics v-am prezentat de-a lungul timpului căști de gaming, căști wireless pentru pasionații de sport, ca de altfel și dispozitive pe care le puteți utiliza la birou sau în call-center.

  Fiecare produs vine cu un pachet de specificații dedicat unui anumit public țintă, motiv pentru care finisajele sunt diferite, tehnologiile integrate sunt diferite, iar prețurile pe măsură.

  Astăzi, vorbim despre o pereche de căști wireless potrivite din punctul nostru de vedere pentru orice situație din viața voastră, dar pe care producătorul le-a gândit pentru profesioniști. Noi spune că le puteți utiliza intens în viața profesională și personală, iar asta pentru că sunt foarte versatile și confortabile.

  Plantronics Voyager 6200 UC, pentru că despre ele este vorba, fac pereche cu până la opt dispozitive și se pot conecta la oricare două în același timp. În timpul testării la Noobz, le-am utilizat preponderent în mediul de business, pentru conferințele pe Skype realizate în timpul proiectelor cu partenerii, pentru ascultat muzică, vorbit la telefon și vizionat materialele video la care lucrăm.

  La ce poți conecta Plantronics Voyager 6200 UC

  Am ținut conectate căștile wireless Voyager 6200 UC concomitent la laptop și smartphone. Posibilitatea de a menține căștile conectate în același timp la dispozitivele cu care lucrez cel mai mult în fiecare zi m-a ajutat să fiu mai productiv, să nu stau mult timp până să-mi scot căștile din urechi pentru a vorbi la telefon sau pentru a le descurca pe cele cu fir pe care le țin mereu de rezervă.

  De multe ori, când ești prins cu munca, riști să nu auzi telefonul și pierzi apeluri importante. Ei, cu Plantronics Voyager 6200 UC nu ai parte de astfel de incidente, pentru că, deși asculți muzică la maxim în căști atunci când lucrezi, dacă te sună cineva, pentru că ele sunt conectate și la telefon, apelul se aude direct în căști, timp în care volumum melodiei se diminuează.

  Dispozitivul Voyager 6200 UC are o tehnologie de vorbire clară marca Plantronics, vine cu 4 microfoane omnidirecționale și anulează zgomotul pentru a optimiza vocea și pentru a minimiza zgomotul de fundal. Știți, v-am vorbit deja despre diferența dintre anularea zgomotului și izolarea acestuia și la ce trebuie să fiți atenți atunci când vă alegeți o pereche de căști noi.

  Pentru a înțelege din nou cât de important este să ai o pereche de căști cu o astfel de tehnologie, vă recomand să mai parcurgeți o dată articolul detaliat.

  Beneficiile și funcțiile căștilor Plantronics Voyager 6200 UC

  Beneficiul utilizării căștilor wireless Plantronics Voyager 6200 UC este acela că poți personaliza setările dispozitivului cu Plantronics Hub pe PC, Max, iOS și Android. În plus, poți să gestionezi permanent rapoartele cu privire la evenimentele acustice, utilizarea căștilor și nu numai. Acest lucru este posibil prin software-as-a-service Plantronics Manager Pro pe care îl poți achiziționa separat.

  Spre exemplu, dacă vrei să achiziționezi căștile Plantronics Voyager 6200 UC pentru toți angajații de la birou și vrei să le monitorizezi stilul de lucru cu căștile prin departamentul IT, poți să le împingi automat actualizările firmware din orice browser web și să obții statistici valoroase pentru business.

  În ceea ce privește funcțiile căștilor Voyager 6200 UC, ai la dispoziție butoane de răspuns și închis apeluri, de volum, de dat pe mute, play, pauză, derulează înainte, derulează înapoi. Dispozitivul se conectează la celelalte produse prin Bluetooth, se poartă după gât, nu are fire care să se încurce și să dea bătăi de cap și poate fi folosit de toate sexele și categoriile de vârstă.

  Produsul Plantronics Voyager 6200 UC este gândit pentru utilizatorii profesioniști, cu accent pe cei care lucrează în birouri open space, cu mult zgomot. Dacă lucrezi într-un spațiu cu alți 10 colegi și trebuie să lansezi rapid un apel Skype, dar sala de ședințe nu este liberă, funcția de anulare a zgomotului și izolarea foarte bună a căștilor in-ear te vor salva.

  Zgomotul și distragerea atenției sunt unele dintre cele mai mari probleme la birou pentru profesioniști. Dar, Voyager 6200 UC Plantronics a reușit să folosească tehnologia perfectă care să îi ajute pe aceștia să comunice și să colaboreze mai bine prin furnizarea opțiunilor de vorbire într-un stil individual de muncă, fie că sunt în birou sau în orice alt mediu zgomotos.

  Nu este suficient să păstrezi zgomotul de ambianță în exterior, trebuie să obții un sunet adaptat mediului de lucru și în căști, iar acest lucru este de preferat să se întâmple la cea mai bună calitate posibilă.

  Cui se potrivesc căștile Plantronics Voyager 6200 UC

  Căștile wireless Plantronics Voyager 6200 UC sunt potrivite pentru personalul din middle și top management, dar la fel de bine pot fi adoptate de orice alt profesionist, indiferent că lucrează într-o corporație, într-un birou de dimensiuni medii sau este independent.

  Este foarte important stilul de lucru pe care îl practici și mai ales dacă o pereche de căști care pot fi conectate concomitent la mai multe dispozitive este ceea ce îți trebuie pentru a fi mai productiv.

  Poți să te faci neauzit când vrei

  O altă funcție foarte interesantă și de luat în calcul la o pereche de căști este posibilitatea de a da pe mute notificările.

  Spre exemplu, dacă ești într-o conferință video sau audio, dar trebuie să răspunzi în paralel la întrebările colegilor pe un proiect, în timp ce participanții la apel dezbat un subiect pe care nu este necesar să intervii, poți să te pui pe mute căștile apăsând butonul dedicat, iar când ești întrebat lucruri care te vizează, apeși din nou butonul și începi să vorbești.

  Ca să fii sigur că nu ești auzit, vei auzi o notificare în căști care te anunță când microfonul este oprit sau pornit.

  Încărcarea căștilor se face simplu printr-un pad dedicat pe care îl poți conecta prin cablu USB la laptop sau la un adaptor de încărcător. În plus, acestea vin într-o husă de protecție dedicată, de foarte bună calitate, care te va ajuta să prelungești durata de viață a Voyager 6200 UC și să le protejezi de lichide și zgârieturi.

  Prețul Plantronics Voyager 6200 UC – prea mare sau potrivit pentru ce oferă produsul?

  Căștile Plantronics Voyager 6200 UC au un preț pe măsura tehnologiei integrate în ele, a materialelor din care sunt construite și a funcționalităților pe care le ai la dispoziție, dedicate pentru conferințele care îți ocupă cea mai mare parte din timp la birou.

  Pentru un consumator cu salariu minim sau mediu pe economie, acestea nu sunt cele mai accesibile ca preț. Întrebarea pe care și-ar adresa-o mulți ar fi: ”de ce să iau o pereche de căști la 1300 lei, când pot să dau acceași bani pe un telefon mid-range cu specificații chiar foarte bune?”.

  Ei bine, e simplu – Revenim la nevoile pe care le ai la birou!

  Ai constat că o pereche de căști ca Voyager 6200 UC îți poate salva conferințele importante la distanță și pot fi decisive în înțelegerea mesajelor de o parte și de alta a comunicării? Știi că uneori o conferință reușită prin Skype se poate finaliza prin semnarea unui contract foarte important? Atunci întrebarea cu smartphone-ul mid-range de mai sus nici nu va fi luată în calcul.

  Categoric, sunt disponibile în oferta Plantronics și a celorlalți producători de căști wireless de business produse mult mai accesibile ca preț, dar ceea ce este esențial de ținut minte este că nu poți să plătești pentru o Dacia și să aștepți ca la drum lung să te simți ca într-un Volvo.

  În final, Plantronics Voyager 6200 UC oferă până la 16 ore de utilizare la o singură încărcare, dar dacă le folosești doar câteva ore pe zi la birou, la volan sau chiar și acasă, poți ajunge să le încarci în medie la 5 – 6 zile. Culorile disponibile în România pentru ele sunt crem cu portocaliu și negru cu roșu (cum sunt cele testate de noi).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.