More

  Samsung confirmă accidental lansarea noului smartwatch Galaxy

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a confirmat accidental noul Samsung Galaxy Watch care va concura direct cu Apple Watch, Fitbit Iconic și alte smartwatch-uri.  Confirmarea vine direct de pe site-ul oficial din Statele Unite ale Americii al gigantului luni dimineață.

  Numărul modelului este SM-R810NZDAXAR, de culoare roz auriu și dimensiune de 42 mm. Modelul coincide cu raportele anterioare cu privire la numele liniei de produs, deși s-ar putea să vorbim despre o variantă specială.

  Deși link-ul la care era conectată pagina oficială ducea către o pagină goală, am avut posibilitatea să primim o fotografie și o descriere de produs, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

  Utilizatorul Twitter care a găsit imaginea în decursul zilei de ieri este @sugabeticme, care a trimis informația unui redactor cnet.com. Pe lângă modelul roz auriu se aflau date legate de colecțiile Gear S2, Gear S3 și Gear Sport, care au dispărut o dată cu restul detaliilor.

  Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial Samsung, Galaxy Watch va fi mai mic decât Samsung Gear S3, dar va avea în continuare cele două butoane în partea dreaptă a cadranului.

  Designul brățării seamănă cu cel folosit pe Gear Sport și cel mai probabil dispozitivul va fi compatibil cu brătările standard, la fel ca restul ceasurilor inteligente de la Samsung.

  Acest model pare să nu aibă suport pentru conexiune celulară, iar în ceea ce privește un model echipat LTE, vom afla mai multe detalii cel mai probabil în curând.

  Pagina cu noul Samsung Galaxy Watch a dispărut imediat ce publicația online cnet.com a cerut o poziție oficială din partea producătorului.

  Cel mai probabil, noul smartwatch Samsung Galaxy Watch va fi lansat o dată cu phablet-ul Galaxy Note 9 în data de 9 august. Dar, vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi oferite publicității.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.