More

  iOS 12 cauzează probleme la încărcare pentru iPhone X, iPhone XS și iPhone XS Max

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că cea mai nouă actualizare iOS 12 cauzează probleme dispozitivelor, atunci când sunt cuplate la o sursă de energie.

  Cele mai noi dispozitive sunt afectate, dar unii utilizatori spun că au întâmpinat probleme chiar și la unele modele iPad.

  Potrivit informațiilor oferite de utilizatorii afectați de problemă, dispozitivele nu încep să se încarce dacă sunt în modul „sleep„, atunci când au cuplat cablul la încărcat.

  Problema nu a apărut într-un moment prea bun, Apple fiind deja criticat pentru faptul că vinde dispozitivele în pachet cu încărcătoare fără tehnologie de încărcare rapidă, clienții fiind obligați să plătească separat pentru un asemenea încărcător.

  Phone Arena a realizat un test în care a folosit un încărcător normal, din cutie, cu care iPhone XS a ajuns la o încărcare completă în 3 ore și 5 minute. Pe de altă parte, pentru iPhone XS Max a fost necesar 3 ore și 29 de minute, ceea ce ce este un timp enorm.

  Apple este pus la zid mai ales pentru că dispozitivele Android se vând la pachet cu încărcătoare de tip „fast-charge„, fără a fi necesară o achiziție suplimentară de 68 de dolari.

  Să nu credeți că achiziția unui încărcător rapid rezolvă problema, încărcarea fiind mult mai lentă comparativ cu orice smartphone Android, din categoria premium.

  Revenind la problema de încărcare cauzată de actualizarea iOS 12, teste realizate pe mai multe tipuri de dispozitive au indicat că nu există un tipar, iar rezultatele nu au fost concludente. Problema nu se manifesta de fiecare dată, ceea ce ar putea înclina către o problemă software.

  Cu toate acestea, există aici un tipar. Cu fiecare model lansat de către Apple, acesta este precedat de un „gate„. Cu fiecare generație, asistăm la câte o problemă cu care utilizatorii trebuie să se lupte, înainte ca Apple să ia măsuri. Avem astfel: AntennagateBendgate, Touchgate, Mapsgate, Crackgate, Slowgate și, cel mai nou, Chargegate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.