More

  Facebook ar fi blocat utilizatorii din a distribui stiri despre atacul informatic suferit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook s-a confruntat cu un atac masiv care a avut loc asupra serverelor sale. La scurt timp după anunț, tot internetul a explodat cu informații și știri pe acest subiect.

  Utilizatorii au început să distribuie aceste știri, iar Facebook ar încearca să oprească propagarea acestora. Acest lucru a fost sesizat de mai mulți utilizatori, care au postat și capturi.

  Această interdicție se manifesta numai atunci când un utilizator dorea să distribuie o știre pe acest subiect. Asta s-a întâmplat mai multor publicații, dar cea mai afectată a fost publicația The Guardian.

  O explicație ar fi că acest link a fost distribuit de atât de multe ori încât sistemul automat l-a identificat ca fiind spam. Acțiunea imediată a fost de a bloca posibilitatea de distribuire a conținutului pe platforma de socializare.

  Cu toate acestea, explicația ar fi relevantă numai în contextul în care un utilizator încearcă să posteze același lucru de mai multe ori, dar în niciun caz atunci când linkul este postat o singură dată. Mai mult, un utilizator care nu a mai distribuit linkul până acum, nu o putea face deloc.

  După ce mai mulți utilizatori au sesizat problema, acum linkurile pot fi distribuite pe rețeaua de socializare fără probleme. Cu toate acestea, este un încă punct în minus pentru Facebook la capitolul imagine, unde nu excelează deloc în ultimul timp.

  Sursa: TheNextWeb

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.