More

  Sistemul de operare Android™ 9 Pie este disponibil pentru Nokia 7 Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HMD Global anunță începerea procesului de actualizare a sistemului de operare pentru Nokia 7 Plus. Începând de astăzi, utilizatorii Nokia vor beneficia de actualizarea sistemului de operare pe smartphone-urile lor Nokia 7 Plus.

  Dotat cu tehnologii inteligente și fiind foarte ușor de folosit, Nokia 7 Plus cu ultima versiune de Android dispune de un sistem de operare fără aplicații inutile, teme și interfețe prestabilite sau aplicații care rulează în fundal și ar putea afecta autonomia bateriei.

  Sistemul de operare păstrează caracteristicile Android 8.0 Oreo, însă se axează pe oferirea unei experiențe noi, adaptate utilizatorului și pune accent pe inteligența artificială, învățarea inteligentă și bunăstarea digitală.

  Nokia 7 Plus cu Android 9 Pie reprezintă cel mai eficient smartphone Nokia la momentul actual. Noile tehnici de învățare automatizată și caracteristicile inteligenței artificiale, precum Adaptive Battery și App Actions, asigură o utilizare eficientă a resurselor telefonului în materie de putere și procesare, îmbunătățind astfel funcționalitatea smartphone-ului.

  „Ne propunem să respectăm în permanență promisiunea de a oferi un Android pur, sigur și mereu actualizat pentru smartphone-urile Nokia. Ne bucurăm să anunțăm că Nokia 7 Plus a început actualizările la ultima versiune de Android, devenind astfel unul dintre printre primii producători care oferă cele mai noi inovații Google, inclusiv caracteristicile exclusive ale Android One, precum App Notifications, care recomandă Nokia 7 Plus drept cel mai bun terminal pe segmentul telefoanelor mid-range”, a declarat Juho Sarvikas, Manager de Produs HMD Global.

  Ca parte a familiei Android One, Nokia 7 Plus va avea funcția App Actions – o nouă caracteristică exclusivă a terminalelor Android One și Google Pixel care rulează ultima versiune de Android.

  App Actions analizează obiceiurile zilnice ale utilizatorilor și îi ajută să utilizeze dispozitivul mult mai ușor, anticipând următoarele lor mișcări și oferindu-le comenzi rapide, precum afișarea aplicației dorite, fie că este vorba de business, muzică sau lifestyle.

  Nokia 7 Plus este optimizat să folosească bateria de o autonomie extraordinară cât mai eficient. Prin intermediul noii funcții Adaptive Battery, care foloseşte deep learning pentru a putea înţelege obiceiurile de utilizare ale telefonului sunt prioritizate aplicațiile folosite frecvent, adaptând, în consecință, consumul bateriei în funcție de aplicațiile preferate.

  Mai mult, pe lângă progresele în materie de tehnologii inteligente, începând din toamna acestui an, noua actualizare a sistemului de operare va avea grijă și de bunăstarea digitală a utilizatorului, încurajând mai multe pauze de la telefon.

  De asemenea, printre noile funcții se numără și alerta cu privire la timpul petrecut pe telefon, posibilitatea de a seta limite de timp pentru folosirea aplicațiilor și modul Wind Down, care permite adaptarea luminozității ecranului și activarea funcției Do Not Disturb, seara, la ore prestabilite.

  Smartphone-urile Nokia încurajează de mult timp  reducerea timpului petrecut în mediul digital, încă de la includerea în gama de telefoane a Nokia 3310 și 8110, pentru a reduce timpul petrecut navigând în online.

  Funcțiile principale ale Android 9 Pie

  App actions – Sugerează rapid următorele acțiuni complementare, prin monitorizarea aplicațiilor utilizate frecvent și anticiparea următoarelor mișcări

  Slices – Identifică elementele relevante ale aplicațiilor preferate pentru a le face mai accesibile

  Adaptive battery – Folosește deep learning pentru a înțelege obiceiurile de utilizare ale telefonului și adaptează consumul bateriei în funcție de aplicațiile preferate

  Adaptive brightness – Adaptează în mod automat luminozitatea telefonului, analizând comportamentul utilizatorilor și setările alese

  System navigation – Accent pus pe gesturi, nu pe butoanele de la baza ecranului (activat cu acordul utilizatorului)

  Funcții pentru bunăstarea digitală, disponibile începând din toamna anului 2018

  Dashboard – Afișează timpul de utilizare al telefonului, inclusiv numărul de deblocări și de notificări primite

  App timers – Setează limite de timp pentru folosirea aplicațiilor

  Modul Wind Down și Do Not Disturb – Stabilește un orar zilnic și pregătește telefonul pentru orele de somn. Ecranul trece în modul Grayscale, iar funcția Do Not Disturb activează modul Silent pentru notificări, asigurând astfel odihna utilizatorului.

  Funcția Do Not Disturb poate fi activată de utilizator, atunci când acesta dorește să se deconecteze.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.