Microsoft relansează Windows 10 October Update

Mădălina Gănescu
- 11.10.2018, 13:59 în Online
3

SHARES

Săptămâna trecută Microsoft a pus pe pauză lansarea Windows 10 October 2018 Update (versiunea 18069) pentru toți utilizatorii, pentru că s-a impus investigarea unor cazuri izolate semnalate de utilizatori cărora le-au lipsit documente după instalare.

Dată fiind natura pierderii de date, Microsoft a decis să lanseze gradual update-ul Windows 10 din luna octombrie 2018. Astfel, a fost monitorizat feedback-ul înainte ca update-ul să fie disponibil la nivel peste tot în lume.

Astfel, update-ul a fost disponibil doar pentru cei care apăsa manual ”check for updates” (verifică update-urile) în setările Windows.

Deși numărul de cazuri în care s-au pierdut date este limitat, orice pierdere de date este un subiect foarte important.

După ce au fost verificate toate cazurile de utilizatori afectați, au fost identificate și rezolvate toate problemele de care se știa în update, Microsoft face noi anunțuri.

Utilizatorii afectați primesc suport din partea Microsoft Support sau la numerele de telefon 0801 022 222 / (0)21 204 70 40.

Microsoft monitorizează în continuare update-ul, iar imediat ce nu vor mai fi probleme se va trece la o relansare oficială a Windows 10 October 2018 Update. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!