More

  Tenda AC10 este un router accesibil cu un semnal wireless puternic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După ce am testat o serie întreagă de routere de la Tenda, a venit rândul și modelului TENDA AC10, Gigabit 1200Mbps, Dual-Band.

  Tenda AC10 are un procesor de 1 GHz dezvoltat în tehnologia de 28 nm, ceea ce înseamnă că dispune atât de putere de procesare, cât și un consum energetic redus.

  Porturile full Gigabit WLAN si LAN permit streaming în format 4k, iar semnalul puternic oferă o experiență de vizionare fără întreruperi.

  Experiența de vizionare fără întreruperi nu se limitează numai la capacitățile porturilor full Gigabit, ci se extinde și merge în tandem cu puterea semnalului wireless. Tenda AC10 are încorporat standardul 802.11ac Wave 2.0.

  De asemenea, AC10 beneficiază și de o tehnologie de îmbunătățire a semnalului wireless, care permite extinderea aceperirii WiFi, iar tehnologia Beamforming+ permite concentrarea semnalului pentru a să treacă prin mai mulți pereți, iar cele 4 antene omni-directionale de 5 dBi. Contribuie la oferirea unui semnal WiFi puternic.

   

  Pentru cei care au deja un router wireless și doresc înlocuirea acestuia cu routerul Tenda AC10, chiar dacă au uitat numele de utilizator și parola de PPPoE sau dacă nu mai țin minte adresa de conectare la interfața vechiului router, înlocuirea se poate realiza simplu prin transferul ID-ului și a parolei PPPoE de la routerul initial.

  Tenda pune la dispoziție și aplicația Tenda WiFi, care permite administrarea rețelei și a dispozitivelor, la fel cum ar face-o interfața web a oricărui router.

  Tenda AC10 este perfect pentru persoanele cu un buget limitat, care caută un router pentru utilizare casnică, dar mai ales dacă nu au cunoștințe tehnice, instalarea acestuia fiind foarte simplă și rapidă.

  Performanțele routerului pe frecvența 2,4GHz este mai bună comparative cu mai multe routere AC1200, cee ace îl face un candidat perfect pentru locuințe și spații publice.

  Minusuri nu avem pe parte hardware, ci mai mult un lucru “de finețe”, respective lipsa unui port USB, pentru conectarea altor dispositive la router, dar, din nou, fiind un router mai mult pentru uz casnic, este puțin probabil ca acel port să fi fost utilizat vreodată.

  Punctul forte al acestui router este, fără doar și poate, aplicația mobile pentru gestionarea la distanță. Tenda WiFi este disponibilă atât pentru Android, cât și iOS.

  Pentru a utiliza aplicația, va trebui să creezi un cont. După ce contul a fost creat, va trebui introdus și în panoul de administrare al routerului, pentru a-l putea gestiona la distanță.

  Preț și Disponibilitate

  Tenda AC10 AC1200 este disponibil la majoritatea retailerilor online din România, iar prețul este de aproximativ 200 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.