More

  Samsung prezintă ISOCELL Slim 3T2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung prezintă ISOCELL Slim 3T2, cel mai mic senzor de imagine de înaltă rezoluție.

  Este cel mai compact senzor de imagine din domeniu, de 1/3.4 inci (aproximativ 5,1 mm pe diagonală).

  ISOCELL Slim 3T2 de 0.8μm pixeli oferă o rezoluție de 20 megapixeli (Mp). Atât pentru camerele din față, cât și pentru cele din spate. Dar asta doar în cazul telefoanelor mid-range existente pe piață în acest moment.

  Modelul ISOCELL Slim 3T2 nu oferă doar claritate și detalii excelente, ci și fidelitatea culorilor. Noua tehnologie ISOCELL Plus de la Samsung permite senzorilor să capteze și să absoarbă și mai multe informații despre lumină.

  Acest lucru ajută la o reproducere exactă a culorilor, chiar și cu pixeli de dimensiuni micrometrice.

  Pentru a putea fi integrați pe display-urile noilor telefoane, senzorii de imagine din față trebuie să-și micșoreze dimensiunea și să surprindă imagini de înaltă calitate în același timp.

  Samsung prezintă ISOCELL Slim 3T2

  Modelul 3T2 de 1/3.4 inci se potrivește perfect, oferind mai mult spațiu pentru display.

  În plus, tehnologia Samsung Tetracell, care combină patru pixeli într-unul singur, permite modelului 3T2 să obțină fotografii mai luminoase și mai clare.

  Asta chiar și în setări de lumină slabă. Deoarece sensibilitatea la lumină a filtrului de culoare crește de la nivelul unui senzor de imagine de 1,6μm pixeli la rezoluția de 5Mp.

  Modelul 3T2 adoptă o matrice de filtre de culoare RGB în locul tehnologiei Tetracell. E valabil atunci când este aplicat în setările telephoto pentru camerele multiple.

  Dimensiunile mici ale senzorului de imagine reduc înălțimea modulului tele cu aproximativ șapte la sută, făcând posibile design-uri mult mai elegante ale smartphone-urilor.

  Modelul 3T2 de 20Mp păstrează o rezoluție cu 60% mai eficientă la zoom digital de 10x, care are rezultate mai clare și mai precise. Asta dacă este să compari cu un senzor de 13Mp cu aceeași înălțime a modulului.

  Jinhyun Kwon, vicepreședinte al System LSI sensor marketing din cadrul Samsung Electronics afirmă:

  “ISOCELL Slim 3T2 este cel mai mic și cel mai versatil senzor de imagine de 20Mp.

  Acesta îi ajută pe producătorii de dispozitive mobile să aducă plus valoare utilizatorilor. Nu numai în ceea ce privește performanța camerei, dar și în alte specificații, precum harware-ul.

  Pe măsură ce vorbim de o cerere mult mai mare a capacităților camerelor foto de pe dispozitivele mobile, vom continua să depășim limitele în ceea ce privește tehnologia senzorilor de imagine.

  În așa fel încât să oferim experiențe cât mai bogate utilizatorilor“.

  Samsung ISOCELL Slim 3T2 va fi produs în masă începând cu primul trimestru al acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.