More

  Noua gamă de televizoare Philips pentru 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În noua gamă de televizoare Philips pentru 2019 vedem mai multe modele OLED și un procesor de imagine P5 mai puternic, de a treia generație. De asemenea, sistemul Bowers & Wilkins a fost integrat mai multor modele.

  Ultima versiune a sistemului de operare  Android, Pie (9), va putea fi experimentată pe televizoarele Philips TV cu Android. Asistentul digital Alexa este încorporat pe platforma Philips Saphi Smart TV. Tehnologiile de sunet Dolby Vision și Dolby Atmos au fost incluse în mai mult de 90% din modelele din gama 2019.

  Noua gamă de televizoare Philips OLED 804 și 854 (55″, 65″)

  Seriile  OLED 804 și OLED 854 sunt o adevărată emblemă pentru gama Philips. Acestea teflectă pe deplin accentul pe care compania îl pune pe designul european. Modelele ultra-subțiri conțin un sistem de sunet 2.1 de 50W.

  Procesorul de imagine Philips P5 este mai puternic, de a treia generație, și are capacitatea de a manipula cu ușurință datele furnizate de imaginile Ultra HD și 4K.

  Nivelul  de luminozitate ajuge la 1000 de niți. OLED804 și OLED854 dispun de un sistem de operare Android TV Pie (9) cu funcția Google Assistant și asistentul digital Alexa.

  Funcția Perfect Natural Reality este îmbunătățită. Tehnologia Ambilight pe trei laturi nu putea lipsi. Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR10+ și HLG sunt integrate pe noul OLED. Designul este unul european minimalist premium.

  Ambele serii dispun de o ramă cu textură cromată.

  OLED804 are picioare subțiri din metal, iar OLED854 are o talpă în formă de T, într-o nuanță cromată închisă.

  Philips 9104 LED 55” – Design și producție europeană 

  Rama subțire neagră, rama inferioară și suporturi din oțel lustruit, realizate în colaborare cu designer-ul Georg Jensen arată rafinamentul modelului Philips 9104.

  Acesta dispune de o tehnologie WCG Nano cell UHD care evidențiază culorile și de procesorul de imagine P5 Perfect Picture Engine.

  Tehnologia Ambilight pe trei laturi este capabilă să îmbunătățească și mai mult vibrația de culoare și raportul de contrast creând o experiență de vizionare chiar mai captivantă decât cea disponibilă anterior.

  Pe noul model sunt integrate HDR10+ și HLG care ajută la calitate imaginii, un sistem de sunet 2.1 de 25W. Televizorul dispune de un sistem de operare Android TV cu funcția Google Assistant și Amazon Alexa.

  Noua gamă de televizoare Philips 8804 LED (50″, 55″, 65″)

  Seria Ultra Slim 4K Philips 8804 este dotată cu sistem de sunet 2.1 Bowers & Wilkins de 50W.

  Dispune de un design european minimalist premium. Marginile sunt super înguste în două culori metalizate, cu două difuzoare orientate-față, finisate într-un înveliș Kvadrat. Televizorul integrează un procesor de imagine P5 Perfect Picture. Culorile sunt mai intense, mai vii și tonurile de piele mai naturale.

  Seria Philips 88-4 LED este dotată cu un sistem de operare Android TV Pie (9) cu funcția Google Assistant și Amazon Alexa. Desigur, nu lipsește funcția Ambilight.

  Philips 7504 Performance Series (50″, 55″) – LED Android de înaltă calitate cu bază de sunet integrată

  Găsim cele mai performante tehnologii îmbinate cu procesorul P5 Perfect Picture și tehnologia Ambilight pe trei laturi. Televizorul subțire 4K UHD LED cu ramă subțire argintie beneficiază de tehnologiile Micro Dimming Pro și performanțe HDR10+ și HLG. Toate acestea accentuează calitatea imaginii.

  Seria este dotată cu sistem de sunet 2.1 de 25W, DTS HD și beneficiază de tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos. Philips 7504 cu bază de sunet integrată este dotat cu un sistem de operare Android TV Pie (9) cu funcția Google Assistant și Amazon Alexa.

  Seria Philips 7304 Performance (43″, 50″, 55″, 58″, 65″, 70″)

  Noua gamă Android LED de înaltă calitate dispune de tehnologia Ambilight pe trei laturi și procesor de imagine P5 Perfect Picture.

  Televizoarele  4K UHD DLED sunt dotate cu un sistem de sunet Philips de 20W cu DTS HD și tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos.

  Seria dispune de un design cu ramă ultra-luminoasă argintie cu suport T-Bar.

  Nu lipsește sistemul de operare Android TV Pie (9) cu funcția Google Assistant și asistentul digital Alexa încorporat.

  Noua gamă de televizoare Philips 6814 (43″, 50″, 55″, 65″) LED 

  Televizorul Phillips 6814 4K DLED ultra-subțire cu tehnologia Ambilight pe trei laturi garantează o experiența unică la fiecare vizionare.

  Sistemul Philips Saphi Smart TV cu asistentul Alexa integrat și mai ales tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos fac experiența de vizionare de neuitat.

  Pixel Precise Ultra HD, HDR10+, HLG și sistemului de sunet Philips de 20W asigură vizionare ca la cinema. Designul iese în evidență prin ramele subțiri argintii talpa suport în formă de T (43’’ 50’’ și 55’’).

  Philips 6704/6754 – Televizoare Ambilight LED (43”, 50”, 55”, 65”, 70”)

  Televizorul 4K DLED este disponibil în două variante. 6704 are o ramă neagră subțire, lucioasă pe față și mată pe margini și vine cu suport negru. 6754 are o ramă argintie subțire și suport de aceeași culoare.

  Tehnologia Ambilight pe trei laturi, sistemul Philips Saphi Smart TV și Dolby Vision și Dolby Atmos oferă o experiență de vizionare captivantă.

  Aceste două modele sunt cele mai dorite de pe piață. Iar asta datorită performanțel HorDR10+ și HLG, Pixel Prise Ultra HD și sistemul de sunet Philips de 20W.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.