More

  Samsung va împacheta sustenabil produsele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung va împacheta sustenabil produsele. Din 2019, electronicele și electrocasnicele vor fi împachetate ecologic. Gigantul sud-coreean ia măsuri în 2019 pentru înlocuirea ambalajelor din plastic. Astfel, își propune să folosească mai multe ambalaje sustenabile începând cu prima jumătate a anului.

  Ambalajele utilizate în prezent pentru produsele și accesoriile Samsung vor fi înlocuite cu materiale durabile din punct de vedere ecologic. Astfel, telefoanele mobile, tabletele, dar și electrocasnicele vor începe să fie împachetate în plastic și hârtie reciclate.

  Samsung are o echipă de lucru dedicată pentru proiectarea și dezvoltarea, achiziționarea, serviciile de marketing și de control al calității pentru noile ambalaje.

  Samsung va împacheta sustenabil produsele

  Telefoanele mobile, tabletele și produsele portabile, vor avea accesoriile de suport așezate în matrițe de celuloză. Iar pungile folosite pentru a împacheta accesoriile vor fi înlocuite cu materiale ecologice. Samsung schimbă și designul încărcătorului telefonului. Exteriorul lucios va fi înlocuit cu un finiș mat. De asemenea, elimină foliile de protecție din plastic, reducând astfel utilizarea plasticului.

  Pungile de plastic pentru protejarea suprafațelor aparatelor de uz casnic vor fi înlocuite cu pungi care conțin materiale reciclate și bioplastice. Acestea sunt făcute din deșeuri plastice și din combustibili nefosili, cum ar fi amidonul sau trestia de zahăr.

  Hârtia folosită de Samsung va fi numai din materiale din fibre certificate de organizații internaționale de mediu. Forest Stewardship Council, Programme for the Endorsement of Forest Certification Scheme și Sustainable Forestry Initiative sunt acestea.

  Gyeong-bin Jeon, președinte al Samsung’s Global Customer Satisfaction Center declară:

   “Samsung Electronics ia cuvântul în ceea ce privește abordarea problemelor de mediu cu care se confruntă societatea în prezent. Cum ar fi epuizarea resurselor și deșeurile de plastic. Ne angajăm să reciclăm  și să minimizăm cât mai mult poluarea provenită din fabricarea produselor noastre. Vom folosi materiale cât mai sustenabile și prietenoase cu mediul, chiar dacă acest lucru presupune o creștere a costurilor”.

  Samsung Electronics are un plan de implementare pe termen mediu pentru a utiliza doar materiale din hârtie pentru ambalaje. Toate certificate de inițiative forestiere până anul viitor. Până în 2030, Samsung intenționează să utilizeze 500 mii tone de plastic reciclat și să colecteze 7,5 milioane de tone de produse uzate (ambele cumulate din 2009).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.