SHARES

Descarcă inteligent seriale de pe Netflix cu funcția Smart Downloads

Mădălina Gănescu
- 30 iul. 2018 în Aplicaţii

Netflix a lansat în data de 10 iulie 2018 funcția Smart Downloads a programelor de divertisment disponibile pe platformă. Dacă serialele fac parte din rutina ta de relaxare, cel mai probabil ai vrea să le ai cu tine peste tot, chiar și atunci când conexiunea la internet nu este de partea ta.

Netflix face posibilă vizionarea filmelor și emisiunilor chiar dacă nu ai acces la internet. Tot ce trebuie să faci este să îți descarci episoadele pentru vizionare offline.

După ce termini de vizionat un episod, funcția Smart Downloads de la Netflix îl va șterge și va descărca automat următorul episod din serie.

În cazul în care obișnuiești să vizionezi același episod de mai multe ori, va fi necesar să oprești funcția Smart Downloads, astfel încât să administrezi manual conținutul descărcat.

Pentru moment, funcția Smart Downloads este disponibilă pe telefoanele și tabletele Android care rulează ultima versiune a aplicației Netflix.

Aceasta se activează doar atunci când ești conectat la Wi-Fi, astfel încât planul tău de date mobile nu va fi niciodată utilizat. De asemenea, nu va exista niciun impact asupra memoriei dispozitivului, iar asta pentru că vor fi în permanență șterse ultimele episoade vizionate înainte să fie descărcate următoarele.

Cum funcționează Smart Downloads de la Netflix

Dacă ai descărcat unul sau mai multe episoade din serie, Smart Downloads vor șterge automat episodul pe care tocmai ai terminat să îl vizionezi.

Mai exact, dacă ai descărcat Sezonul 1, Episoadele 1 – 5, când termini de vizionat Sezonul 1, Episodul 1, decărcările inteligente șterg Sezonul 1, Episodul 1 și descarcă automat Sezonul 1, Episodul 6.

Dacă nu mai există niciun episod nou de vizionat în serie, ultimul episod pe care l-ai urmărit nu va fi șters.

Cum dezactivezi Smart Downloads  de la Netflix

Dacă vrei totuși să păstrezi episoadele vizionate pe telefon, pentru a le mai urmări o dată sau pentru a le urmări altcineva de pe dispozitivul tău mobil, trebuie să intri în secțiunea Descărcate, să selectezi Smart Downloads și să activezi butonul OFF.

Desigur, există și opțiunea de dezactivare prin setările aplicației, din iconița de meniu, mergi la setările aplicației și sub titlul de Downloads schimbă butonul Smart Downloads din ON în OFF.

Trebuie să ții cont că, pentru ca orice nou episod să poată fi descărcat automat în dispozitivul mobil trebuie să ai funcția Descărcări Inteligente activată, o conexiune bună la wireless și să te asiguri că mai sunt și alte episoade în serie și nu le-ai terminat de vizionat.

Smart Downloads de la Netflix sunt foarte utile atunci când nu vrei să folosești prea mult spațiu de memorie din telefonul mobil și nici nu vrei să porți de grijă episoadelor noi, ci doar să te bucuri de ele.

Atunci când un nou episod din serie se descarcă automat vei fi notificat pe telefon printr-o notificare ca oricare alta.

Așadar, dacă pleci în concediu și încă nu ai terminat de vizionat serialul preferat, poți să dai jos o parte din episoade pe care să le vizionezi până ajungi la destinație și ai acces la o conexiune wireless bună.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!