More

  Ericsson trece la tehnologia 5G la nivel global în 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ”Ericsson trece la tehnologia 5G la nivel global în 2019”, spune președintele și directorul executiv al Ericsson (NASDAQ: ERIC), Börje Ekholm. Afirmația este susținută printr-un portofoliu existent puternic și sigur al companiei. Adresându-se mass-media și analiștilor la lansarea MWC Barcelona 2019, Ekholm a subliniat și rolul 5G ca infrastructură națională esențială. Evidențiind avantajele pentru primii utilizatori.

  Ericsson trece la tehnologia 5G la nivel global în 2019

  „Trecem cu adevărat la 5G în 2019, în întreaga lume”, a adăugat el.

  Ekholm a declarat că Ericsson a anunțat parteneriate comerciale 5G cu 10 furnizori de servicii. Precum și 42 de documente de înțelegere. Compania lansează deja rețele 5G în întreaga lume. În SUA, Europa, Asia și Australia. CEO-ul Ericsson a mai declarat și că urmează să fie anunțate și alte noutăți în viitorul apropiat.

  „Consumatorii și companiile așteaptă 5G”

  A spus Ekholm. „Conform cercetărilor Ericsson Consumer Lab, o treime din utilizatorii de smartphone-uri la nivel global vor trece imediat sau în termen de șase luni la un operator care furnizează 5G. În prezent, SUA și Asia sunt lideri în dezvoltarea 5G.”

  Ékholm a afirmat că primii beneficiari 5G la scară comercială vor fi consumatorii de bandă largă de telefonie mobilă. Cu extinderi de capacitate masive și extrem de eficiente, facilitând aplicații noi în realitatea augmentată și realitatea virtuală. În domenii precum gaming-ul și transmisiunile din domeniul sportului.

  El a evidențiat și modul în care 5G va transforma industria dincolo de produsele de consum către internetul industrial. Menționând ca exemple colaborările în curs de desfășurare atât în robotica mobilă, cât și în segmentul vehiculelor electrice, autonome.

  Mai mult, Ekholm spune că modul în care hardware-ul Sistemului Radio Ericsson a fost pregătit pentru 5G încă din anul 2015. Și poate fi utilizat și pentru 5G New Radio (NR), cu instalare de software la distanță.

  Aceasta înseamnă că Ericsson a livrat deja peste 3 milioane de radiouri 5G-ready clienților săi din întreaga lume. Capabilitățile unice de partajare ale spectrului Ericsson și soluțiile de bază comune și de orchestrare dinamică le pot aduce supremația clienților Ericsson în segmentul 5G. A precizat acesta.

  „Ericsson Spectrum Sharing este modalitatea cea mai fezabilă din punct de vedere economic de a introduce 5G în benzile existente, obținând o acoperire imediată la nivel național”.

  „Putem îmbina dinamic traficul 4G și 5G pe același spectru. S-a spus că acest tip de partajare a spectrului e imposibil. Nu este adevărat! Avem ingineri de talie mondială. Datorită partajării spectrului, clienții noștri au avantajul real de a utiliza primii 5G.”, conchide Ekholm.

  Ericsson intenționează să achiziționeze Kathrein. Compania de antene și filtre pentru rețelele mobile. Acest lucru va extinde capacitățile și competențele companiei în domeniul antenelor active și pasive avansate. Ericsson va aduce în jur de 4.000 de profesioniști cu înaltă calificare în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări în peste 20 de locații. Inclusiv Germania, România, Mexic și China.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here