More

  QLED Samsung 2019 va oferi un nou mod Ambient

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gama de televizoare QLED Samsung 2019 va oferi un nou mod Ambient. Acesta va afișa conținut divers, inclusiv opere de artă de renume mondial, chiar și atunci când televizorul este oprit.

  Prin modul Ambient, pe ecranul televizorului pot fi accesate o varietate de informații. Cum ar fi cele mai importante știri, actualizările meteo, fotografii sau muzică. Mai mult decât atât, Samsung a colaborat cu artiști de renume, precum Tali Lennox și Scholten & Baijings. Lucrările acestora vor fi afișate pe televizorul QLED când este folosit modul Ambient.

  QLED Samsung 2019 va oferi un nou mod Ambient

  Deja disponibil, noul mod Ambient a fost gândit pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a utilizatorilor. Dar și pentru a le oferi experiențe unice în ceea ce privește conținutul la care pot avea acces în momentul în care închid televizorul.

  Jongsuk Choo, vicepreședinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics

  “Suntem mândri să oferim noul mod Ambient. Care nu numai că aduce plus valoare pe TV atunci când acesta este oprit, dar aduce și beneficii în ceea ce privește stilul de viață al utilizatorilor noștri. Depășind barierele televizoarelor convenționale.

  Ne propunem să extindem conținutul furnizat de modul Ambient prin colaborarea în următorii ani cu artiști tineri și talentați. Astfel încât să le oferim clienților noștri modalități și mai relevante de a se bucura de televizoarele lor QLED”

  Ca parte a lansării inițiale a noului mod Ambient, Samsung a colaborat cu artiști talentați pentru a ajuta utilizatorii să-și facă din casele lor un mediu mai cald și mai confortabil. Recunoscută pentru picturile sale abstracte in ulei, Tali Lennox si-a unit forțele cu Samsung pentru modul Ambient. Lennox este un model si artist influent din industria modei.

  De asemenea, compania olandeză Scholten & Baijings a creat o colecție de lucrări ce folosesc porțelan și țesături cu tipare și culori elegante.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.